Monday, May 3, 2010

Akmal 15 days

Seperti yang saya cakap di entry lepas, nak buat balck studio photoshoot di rumah untuk akmal dan akhirnya menjadi jugak. Hubby bawa dari office reflector, lighting, kain velvet etc... segala keperluan bawa kerumah dan setting. Tapi buat sekejap jek sebab mak saya sudah bising, bising ape? nanti sat gi cerita yeh... Here i present to you akmal 15 days....




Mama yang tengah comot berpantang pun nak masuk gak. heheh muka saya ade ruam sebab panas. Bila panas jek mesti kene ruam


Abang kodam












Abang adam tolong setting props




my little boy akmal
























Psssttt... nak tau mak saya bising ape, hehehhe mak saya kan duduk rumah saya tolong tengok saya semasa berpantang ni so masa tengah buat balck studio photoshoot di rumah mak sudah bising "masyallah, kenapa di bogelkan si akmal... macam anak kucing ko buat anak ko ni golek sana, golek sini" hehhehe i tak henti-henti gelak bila my mom cakap sambil geleng kepala. Wahai anakku akmal tokmak sudah bising daaa...











15 comments:

Zuhaini said...

ahahah.. tajuk pun salah taip.. hihi.. anyway, sangat cute la akmal :) dan photos tu sangat cun! :)

Jua Zulkef said...

pic newborn dgn blackstudio memang cun. i kalau nak ambil gambar anak bogel tergolek terlentang, sumpah tak bagi mak i ada. nanti dia bising...patah tulang le, leher lembut le.

fizamior said...

iye, waktu damia dulu time nak masukkan dia dalam laci ke bakul ke jenuh haku kene bebel dengan mak aku.. itu tak boleh la, ini tak boleh la... sudahnya sampai ke besar tak bergambar... arghhhh!!!!!

akmal sudah mula menunjukkan ke-bambam-man-nya.. perghh... bahasa pasar ape haku pakai nih??? love the 1st picture.. akmal look sooooo cute!kemal, aunty nak gomol kamu laaaaa....

azzamoro said...

lawa lah.. sgt cute the baby. sebijik muke abg adam.. hehe

isabelle said...

wpun tajuknye akmal 15 days, sib baek ada gmbr kodam jugak. lepas rindu i.

mmm...harus la kan, org tua, ada je yg dia tegur, tapi u jenis tadah telinga, xpe la.

fiza said...

Comel gambar² nih, akmal pon...tembamnya, geram nengok (^_^)

C.e.T.o.T said...

salam.. cetot sini :)

comel la.. gambar pon cantek... bestnye leh buat studio sendiri ek.. kalau g kedai..mahal kena bayau

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

suker semua gmbr2 kt siniiiiiiiiiiiiii ;-)

Haslina said...

yaya, akak tergelak bila baca pasal your mum bising dan cakap buat akmal golek sana sini mcm anak kucing.. hahahaha.. agaknya kalau mak yaya ada semasa akak dlm pantang, lagila pening dia.. sebab akak memang tak berpantang sgt..

Mimy Hamid said...

hahaha ur mum kelakar giler..tp mmg betul pun cam anak kucing comel...akmal dah bam bam kan...comel montok la...geramm

zeta said...

Kelakar la mak u Yaya..dia ckp mcm kucing u buat ur baby tu..Mmg camtu la mak mak.. :)
Tgk pics ni nmpk muka Akmal ada iras muka Abg Kodam la..

yaya said...

zuhaini:
hahahha... terus i betulkan...

jua:
yup kene tunggu org tua takde tapi i tak boleh sabar wahahaha...

fizamior:
takpe bleh bergambar kat rumah we all... akmal dah bam2 yeh... hehehhe...

azza:
ramai ckp rupa adam... betul la tu kot...

isabeele:
abg adam kodam musti ade punya... kekekke..

yaya said...

fiza:
weee... mamam die suka... anak dah bam2...

cetot:
hai cetot, buat ala2 jek di rumah...

nurul diana:
thanks beb...

haslina:
biasalah kak, mak2 ni kan... tapi saya ketawa jek bila mak saya ckp camtu...

mimiy:
hihihi tu la anak kucing katanya...

zeta:
zeta, anak kucing pun anak kucing la janji comel, wahaha...

Queen said...

akmal comelnya ya Allah...muka saling tak tumpah macam abang adam nye....
hehehhe

Farah said...

alaaaa comel sangat!!! hahaha tokmak dah bising la plak yer..takpela sekali sekala kena bogel bergambar..dah besar nnt takleh plak.