Friday, April 23, 2010

yaya and son sdn bhd








Banyak yang nak update dan banyak cerita-cerita dan gambar-gambar nak dikongsi tapi tak cukup tangan dalam pantang ni, sekejap layan akmal nanti abg adam pulak.... Baru anak 2 dah rase tak cukup tangan, hubby nak 7 orang anak, camne tu? pengsan....

Weekend ni i balik umah MIL cos ade kenduri tahlil plus MIL belum tengok akmal lagi... Pheww... alhamdulillah hari ni merupakan hari ke 12 dalam pantang, luka jahitan semua dah baik, perut pun dah kempis, berat badan dah turun separuh. Sepanjang berpantang memang i jaga bebetul, lauk ikan haruan, pati ikan haruan tu pun 6 botol 6 hari i telan, macam fear factor rasenye.... ok cerita macam mana cara yaya berpantang di entry lain la ye...
Gambar kat atas tu gambar comot saya dalam pantang (hari ketiga pantang) bersama anak-anak tersayang! Lalala...
Have a nice day!

14 comments:

Fid said...

wah ok dah nama syarikat tuh!!

Queen said...

betul adam yea..hehehehe

zarin said...

ibu anak sama comel :D

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

sweet ler gmbr nieh ;-)

fiza said...

Happy family...tak sabar nak tggu citer berpantang (^_^)

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Huhuhu!!! Sebotol sehari pati ikan haruan ek??? Nitemare, kan??? Saya dulu 12 botol, 6 botol original flavour, 6 botol lagi ada ginseng (gara2 salah beli)... Eeeuuuhhhh!!! Yang ada ginseng sangat memualkan... Tiap kali lepas minum, sepotong limau sunkist dok kat mulut.... Nak cover jangan keluar balik pati ikan haruan tu... Huhuhu!!! Selamat Berpantang ye Kak Yaya!!! ::.

azzamoro said...

bile tengok ko dah beranak, tetibe aku macam tak sabar pulak nak beranak. hehe

irvanqiesy said...

hepi nye abg adam... cute...suke2

Mimy Hamid said...

habis pantang konpom vogue okehh..semoga tabah melihat makanan

isabelle said...

nnt kalo i bsalin lg, i akan menuntut ilmu telan pati haruan tu drp u.

p/s: sejak balik aritu, dah bape kali ntah i dok citer psl kecomelan adam (adam u la).gerammmmm

KV said...

selamat berpantang yaya!

Zuhaini said...

hehe.. comelnya akmal :) tahniah.. alhamdulillah :)

yaya said...

Fid:
hehehe bakal buat bebetul neh...

queen:
:)

zarin:
wahahah comel la sgt saya ni dlm pantang, busyuk... bau ubat...

nuruldiana:
hehhe TQ

fiza:

insyallah...

yaya said...

mondoks:
wahahha merasekan... ikan haruan tu memang buat haru hidup saya dalam pantang, tapi nak baik cepat punye pasal, telan jek la...

azza:
betul wehh... lega perut dah kempis tapi ade cabaran yg lain plak...

irvan:
abg adam memang happy , asyik cium jek adik die....

mimy:
semoga mulut mu masin sayang... hehehe...

isabelle:
yeh babe.. nanti merasa la ikan haruan... i tuntun ilmu perut kempis plak dgn u...

KV:
thanks akak...

zuhaini:
alhamdulillah... thanks...