Friday, April 16, 2010

kisah abang adam

Mama dah lama berhutang cerita mengenai "abang adam". Mama busy sangat sebelum ni sampai asyik tertangguh banyak cerita mengenai adam, dah banyak story morry yang terlepas. Ok la mama cerita mana yang ingat dan adalah ye. Adam sejak celebrate birthday 2 tahun hari tu cakap memang banyak la, macam mulut mak nenek. Sibuk nak pergi sekolah, setiap hari kat rumah pakai beg sekolah. Tahun depan la mama hantar adam ke sekolah yeh....


Jom tengok video pendek adam yang berlatih jadi abang, disebabkan latihan menjaga adik "pass A+" adik terus nak keluar keesokan harinya.....

Brochure toys r us sampai dirumah haritu adelah gambar doll kat bawah neh, adam cakap dengan saya "mama ni ade monster". Doll kepala botak tu dipanggilnya MONSTER. Aduhai nasib belum dapat adik perempuan lagi adam, kalau tak mau meraung adik perempuan....

Cerita baby baru menyusul petang ini...

4 comments:

isabelle said...

abang adam pandai jaga adik ye?
kalo adik tu noti, adam cubit dia tau..
kihkihkih *ajaran sesat betul*

yaya said...

isabelle:
hahahah....
adam yg dah kene cubit ngan mama...

dania adam said...

adam...sweet...
kak, nape xde shout box?

yaya said...

dania:
oh, akak tak suka shoutbox, org suka buat iklan... plus memang dah terhilang dulu pun... takpe bleh tinggal di comment...