Wednesday, March 31, 2010

sedihnya saya...

Adam bangun pagi celik mata terus pandang dan cakap dengan mama
"Mama jgn go work please..."
Adoi sedihnya la hati dengar anak ckp macam tu, takpe mlm ni kita dinner kat luar ye adam. Nanti mama confinement 2 bulan mama ade kat rumah...

Hari ahad sudah bawa adam jln2 di pavilion shopping barg baby dan adam di mother care, last day mother care saleskan... Adam tak puas lagi ke bersama dengan mama.

Mama sayang adam la...

11 comments:

isabelle said...

alalala..kesiannya adam.
mesti dia sedih tgk mama dia bz sgt lately.

Queen said...

mesti sangat sedih nak tinggalkan anak bila tiba2 dia mrayu macam tu kan..

Nurhayati said...

syahdu ayat tu..

MAMA LIZA said...

eh eh yaya...kebetulan la entry kita berdua hari ni :D

Siti Fatimah said...

mmg sedih u i hr2 sofia ckp cam tue shadu je rasa kan kan... saat gini adam nie more attention yg lebih coz dia tahu nak dpt adik... same goes to sofia jugak u 2 bln kat umah nie pon dia gak nak lebih... they need time to get use with the situation.... :p

MAMAFAWWAZ said...

syahdunya...kalau macam tu , nak g keje pun tak senang kan

azzamoro said...

ala sedihnyer. kalau aku sure tak pi keje terus...hmm

iEfa said...

alaa sedeynyerr....takpe mama go on wit work...senang beranak t..byk2 bejln laie yeh mama ;-)

honeylanz said...

sedihnye dgr....

Haslina said...

alahai.. sedihnya dgr.. tapi masa confinement nanti kena jaga hati adam betul2 sebab bila kita sibuk dgn new baby (unintentionally) adam akan rasa 'sedikit' jealous...

5577 said...

alalal.. kesian adam.
sedih kan?
nadhrah pun slalu ckp camtu kat i, kekdg throw tantrum, nk ngan mama gak, xnak org lain..