Monday, March 22, 2010

It me on monday...

Salam semua, minta maaf la saya tak dapat nak buat entry pasal contest yang saya masuk tu cos gambar tak kecikkan lagi plus letih balik semalam kan, hari ni masuk kerja dah nak kejar tander yg nak kene hantar so memang tak sempat nak cerita panjang. Oh ok saya tak menang pun tapi saya dapat consolation prize.
Walaubagaimanapun saya rasa bangga dapat ke final kerana semua yang final tu adalah ibu muda yang 1st pregnancy saya sorang jek yang dah tua hamil anak no 2 masuk ke final, hehehe tak sedar diri nak masuk umur 28. Oh hadiah yang saya dapat pun saya suka paling best saya tak payah beli botol susu kaca kerana saya dah dapat sebagai hadiah.
Hadiah pun best2 barangan avent, baju BF, botol susu, beg yg saya suka giler la,langganan majalah percuma pa&ma eh macam-macam la. nanti saya cerita bila dah settle semua kerja di office yeh. Thanks kepada kawan2 yang support saya. Saya kurang berkenan dengan rambut saya masa final hari tu, erkkk makeup artist buat makeup saya ok but my hair kureng masuk dengan jiwa sayalah... Ok got to go!

4 comments:

isabelle said...

wahhh...glad to hear that.
looking fwd for the next entry (full of pics kan?)!

MAMA LIZA said...
This comment has been removed by the author.
MAMA LIZA said...

Congrate....yaya..yayayes :D, tak dpt 1st prize pun tak per, tapi dpt hadiah gak kan, you happy, itu yg penting...,Can't wait for the next entry...pics plzzz.... :D

yaya said...

isabelle:
hahahha... will do dear!

mamaliza:
ha'ah i happy sgt cos i got the experience now..