Wednesday, March 10, 2010

Hubby decision...

Hubby telah membuat keputusan bahawa kami akan berpindah rumah baru selepas saya bersalin dan habis confinement.
Ini beerti hujung bulan 6 baru masuk rumah baru, eh boleh ke kalau nak pindah rumah masa tengah dalam pantang?
Gosh, banyak kerja di office!

7 comments:

Queen said...

bestnya..nak masuk rumah baru...jangan lupa upload eh..nak tengok juga rumah baru yaya....

and make sure walaupun dah habis pantang, jgn plak yaya terus wat keje berat...k!

take care

aieesha.salleh said...

ye laa yaya.. Kalau time confinement tu you takleh nak tolong2 sangat kan.. and baby lagi ape lagi.. lepas pantang tu dah kuat sikit badan.. boleh tolong2 sikit.. ekekek.. jangan banyak2 pulak angkat berat tu ye

isabelle said...

kalo nak pindah lps pantang, jgn angkat berat2. i lps few mths angkat berat2, org ofis buntang mata tengok...
diorg kata takut rahim jatuh. err..i guess ada betulnya.so, make sure ur hubs & adam kodam tlg angkat brg.hehe

salzahari said...

lps confinement/ pantang, kira oklah..terus kurus lpd tu. hehehe! pandai hubby ye, tunggu u....btw, bila due?

nydia-mama akif said...

bagus jugak....kerja pindah ni sgt la memenatkan...so baik slow2...

gee ryder said...

cari nahas la pindah umh tgh dlm pantang haha

yaya said...

queen:
senyum baca comment u, thanks kerana prihatin...

aieesha:
ha tu la i nak pastikan diri i tak angkat brg berat2...

isabelle:
ha'ah takut nak angkat brg berat2. memang i akan berharap kat hubby and my maid + upah org skali...

salzahari:
i due 2/5 tapi maybe baby pop out akhir bulan 4....

nydia:
tu la pindah umah ni memang penatkan...

gee:
hehehehhe... cari nahas....