Monday, March 15, 2010

Hair cut


Disebabkan kesibukan yang melanda 2 minggu ni, saya memang jarang update blog. Cerita banyak tapi terkepam dulu....

Gambar kat bawah tu, hubby beli satu set machine potong rambut, senang nak potong rambut adam nanti. Adam masa baba bawak balik machine tu kemain suka, asyik la buat bunyi machine tu, "munggggg...mungggggg" tangan bergerak2 kat rambut sendiri.




Percubaan pertama dilakukan....



Setakat ini adam sangat bagus sebab die dok diam bila baba potong rambut. Kelakar mama tengok adam dok tergaru-garu sana sini. mulut pun bising "gatai..gatai...gatai..."


Berbaloi la kot beli mesin potong rambut ni sebab mempunyai 2 anak lelaki nanti. Kalau tak 2 bulan sekali 2 kepala hantar ke barber shop, kalau kira baba sekali dah jadi 3 kepala......



4 comments:

Jua Zulkef said...

i sorang je beli mesin ni rasa tak berbaloi. sebab bila ON je mesin tu Faris lari macam kena kejar dengan hantu.

fizamior said...

hehehe.... berbaloi-baloi...

babe, u dpt award okeh...nnt mai amik kat blog kalo rajin... diulangi, kalo rajin laaaaa...
:))

isabelle said...

kat umah i ada gak, utk mrhubby trim janggut...
tapi x dpt digunakan ke atas adam. kang tak psl, rambut dia tobek sana sini..hehe

yaya said...

jua:
ahahahha... faris nak kat great eastern mall gak..

fiza:
oh ye ke, thanks beb!

isabelle:
kalo tobek kene gi kedai betulkan lagi... alang2 gi kedai jek la kan...