Monday, March 1, 2010

friday chit chat




Oh before i start, let me tell u sumthing, alhamdulillah i negative untuk MOGTT ujian air kencing manis semasa mengandung hari tu. I did my baby check up last saturday and kali ni i naik 0.5 kg sahaja. Ermmmm cam tak caya naik berat badan sikit jek cos i tetap kuat makan...
Last Friday hari yang best kerana i jumpa kawan-kawan lama di Uitm dulu. Bila borak2 gosh! i tell u separuh daripada kelas i tu semua mengajar termasuk ko kak farah!. Beb korang yang sambung master memang rajin, bagus. Jazz ko habis master bulan jun ni terus kene ngajar kat uitm pinang kan... harus aku gi pinang weh! :)



Senang nak chit chat gelak tawa bagai bila ini budak tido....



Bila bercerita muka harus beriya-iya


Sofieya - jazz daughter




My son baru bangun tido dek kerana dengar gelak tawa hilai yang meriah!





Lamanya la menunggu makanan kat full house cafe neh...






A lot of funny thing!






sessi recall cerita dedulu







Shahrizal selo apsal muka ko garang sangat!








last photo on that day!





P/s: week end memang full activity!




9 comments:

IdzaLia said...

hepi nya dtg jumpa & barak ramai2 kan.. hihi

Queen said...

suka tengok dekorasi restoran tu..nampak macam dekat rumah pun ada....

btw..adam muka baru bangun alahai sucinye.....somel..

okinokiyo said...

yaya, kat mana this place?lawa decor nye..

kalau nasya best, waktu tido dia, biarlah bunyi camne pun, dia tidoo jek gak hahaha

Farah_W said...

assalamualaikum yaya....i lebiuuuu

isabelle said...

pregnant tidak menghalang yaya tampil vogue. yaa..baguzzz...hehehe

azzamoro said...

tak lepas adam dengan bantal dia eh...hehe

Mimy Hamid said...

beb lokasi makan pls...teruja nk nengok all white neh

yaya said...

idzalia:
yup, happy borak2 bila dah lama tak jumpa...

queen:
hahahha... muka bangun tido lalok-lalok lagi tu...

okinokiyo:
wah anak ko lagi senang nampaknya, senang la ko nak bawa jln mana-mana pun...

Farah:

Beb, asal last minute ko tak join?


isabelle:
hahahhaha.... scarft di leher adelah bagi menghalang dari nampak tetek kerana baju round shape collar yg bisa menggiurkan apabila tunduk... wahahhaha...


azza:
bantal dari kecik la katakan...
tension aku memikirkan camne nak pisahkan bantal tu dgn die...

mimy:
lokasi aadelah Full house Cafe di sunway pyramid

kaezrin said...

eh nih dekat mana nih kedai nih ....