Tuesday, March 2, 2010

Aqiqah anak elly yang comel bangat!

Quick update!



Seperti biasa jadual kami bila weekend dan public holiday akan full, sabtu pergi rumah elly di Setia Alam. Adoi elly walaupun ko bagi peta tapi berpusing-pusing gak kitaorg cari rumah kau.
Ape-ape pun anak ko memang comel, congrat! Nama pun Best> Iman Maulana




Iman Maulana


Well...well..well... hikhikhik... adam tak jealous pun mama dukung baby iman maulana neh. Adam pun pandai jek usap-usap kepala baby. Baguslah anak mama ni, nanti bila adik dah pop out takdelah die jealous2. Mesti sayang adik tau adam!



Rumah elly ni sebelah play ground jek, dah si kecik ni tak tenteram bila time makan, mata asyik pandang play ground jek. Hishhhh... dah besarlah anak mama nih!






P/s: Tetiba rase loya nak muntah!

7 comments:

Queen said...

ya habibi..ya maulana....comel budak tu...adam pun makin besar makin sweet...dah besar adam nieyh hensem nieyh...ekkeke

Mimi said...

Ehem, amik berkat eh? hehe :D Yaya u nampak makin glowing la! (bukan saje2 puji, ikhlas okay~) Awisy pun tak jeles tau kalau i pegang baby lain (padahal aku x peknen pun), sampai i yg terasa 'apsal di tak jeles nii..' hehe..

But good for Adam! Dah nampak kelibat2 seorang abang di situ :D

fizamior said...

wow! comel nye iman tuh... geram tgk rambut dia yg lebat tuh..

MeL MikaiL said...

comelnya baby iman maulana..wah nanti adam mesti jd abg yg penyanyang ni. boy jgk kan yaya?

yaya said...

queen:
comelkan bb tu...

mimi:
hahahhaha... u make my day la cos i asyik rasa gemok jek. oh awisy pun tak jealous yeh, bagus...

fiza:
tu la lebat rambut baby tu hensem!

mel:
ha'ah boy. masin la mulut u mel, minta2 adam jadi abg yg baik dan penyayang!

Elyn said...

yaya... elly ni ade blog tak? i macam kenal la die ni....

Admin said...

yer...bila tgk anak kecill mcm seronok je rkan??

hehehe....salam singgah

http://senaraiiklan.blogspot.com