Monday, March 8, 2010

3rd year wedding anniversary


First and foremost, sorry i lambat update blog, ade few readers yg sms and ym asked me to update blog but i cannot make it. Bulan ni i busy sangat kat office. I got event at pahang and sarawak maybe.

This year berbeza compare last year and 1st year wedding anniversary. Setiap tahun haruslah berbeza baru best. Last year more tu romantiko and manje2 diri bersama di spa, last year anniversary link.


Si perancang

I think both of us tak harap ape2 pun since we all faham keadaan office yang sibuk dan menimbun kerja. Even hubby just wish dan berdoa semasa sembahyang berjemaah bersama pun sudah cukup menggembirakan hati saya.
Bangun pagi tu pun dah kiss and hug. Lagi membuatkan i tak harap ape2 pun sebab hari tu jek i ade 2 presentation dengan client plus 1 meeting di office client, gosh bayangkan betapa cramp schedule i hari tu. Pukul 10 pagi ade presentation dengan client tiba office pukul 12 prepare barang untuk next meeting plak, pukul 1.20 dah keluar balik presentation lagi di office client. Balik office termengah-mengah sampai pukul 3 dah bergegas nak sembahyang zohor pastu terus siap2 nak meeting kat putrajaya plak pukul 4.30. Sebelum gerak dari office tu tetiba hubby panggil nak ajak meeting. Dalam hati "adoi aku dah lambat neh...". Die cakap ade serius meeting pasal financial. ok fine ikut jek la kan cos ckp sekejap...
Masuk la bilik meeting pot..pet..pot..pet.. dalam 3 minute tetiba....


bebudak office masuk bawa kek and hubby terus pas bunga kat i. Gosh i was cried cos terharu dan terkejut. Ayo tak sangka hubby sempat plan plak....




See..see.. mata org menangis yang terharu dan terkejut tu tapi gelak-gelak jugak....




Cake cutting




Terus dapat kiss





Blow da candle






Adoi teringat atas pelamin dulu







Ahaha.. ni bukan makan kek tapi hisap jari...





heheheh... dah kene potong baru ambik gambar







Malam tu sepatutnya we all ade candle light dinner but both of us change our plan. Dua2 tak makan tengahari hubby lupa and i plak bile meeting dengan client banyak minum air plus busy sampai tak sempat makan tengahari. Badan penat sangat hari tu dan perasaan adelah ingat nak balik rumah baring bersama di atas katil dan bergurau senda dengan kodam kami tiga beranak.
So we all makan di kedai favourite bersama lauk kegemaran kami....



Lapar sangat tak pandang kiri kanan dah, baca bismillah.... ngap terus...







Tiba rumah si kodam sibuk nak tiup lilin kat kek separuh tu, pakse we all nyanyi "happy birthday to you adam". Mama and baba layan jek la si adam kodam neh...






Walaupun pada hari itu sangat penat dan letih tapi hubby cukup menggembirakan saya!
Tak sabar menanti ahli keluarga baru kami :)




19 comments:

fizamior said...

Hehehehe.... Kezutannn yg best2!!!!
Babe, nape ko pakai bj inner kaler hitam tu? Sbb nk pergi meeting kat pejabat kerajaan yea?? Hahahahaha!!!!!

Mimy Hamid said...

alahai sweet nya...sweet sweet..

Cest La Vi said...

i nyanyi, "oh manisnya, manisnya senyumanmuuuuuu", ehehehe, happy 3rd anniversary dear, surprise tu mmg indah skali kan, sonok je hati bunga2 riang..

.small shoes. said...

Awwww... wishing u guys happy anniversary and many2 years of happiness with ya cute family.

irvanqiesy said...

yaya...i bace pon da nk nanges...hahaha mmg emo skit... so cute n sweet la u all...

Queenin Murni said...

vavava.. simple n sweet.. bestnya surprises!

Live LiFe..LoVe LiFe.. said...

wahhh...so sweet sgt...

happy anniversary ye..semoga berkekalan hingga akhir hayat..AMINNN..

fiza said...

So sweet (^_^)

~Umi.Sufira~ said...

Happy Anniversary..So sweet..:)

isabelle said...

so sweet.
i believe the new addition to the family will make it merrier

:: m.u.n.i.r.a :: said...

allaaaaalllaaaallaaaa tewitnye!
hepi enibersari yaya!

CiKaYu said...

so sweet....

yaya said...

fiza:
ahahahhaha.. ko memang pandai fiza, tau takpe kekekeke....

mimy:
sweetie sweeto :)

nazira:
berbunga-bunga hati....

fatin:
thanks fatin!

irvan:
thanks dear!

yaya said...

queeny:
hahahha.. thanks babe

livelife:
terima kasih mendoakan...

life, fiza & umi safira:
hehheheh... thanks beb

isabelle:
yah, can't wait our new addition :)

munira&cikayu:
thanks u all!

iEfa said...

sweetnyer...i plak nk cry...bestnyer ader seprise2 ni kan... nwey moge bahgia akhir hayat....

gee ryder said...

ohh so sweeeett!

hepi belated anniversary ;)

mamaAliff @ salmi said...

wah bestnye kezutan mcm nih..tgk2 komen lame kt blog sy, jumpa yaya penah comment kt n3 sy yg dlu2..tu yg blogwalking nih...

hihi...salam singgah ye...

Drama Mama said...

yaya, that's like soooo sweet okeh. best gila ada surprise camtu :-)

and u look glowing lah!

Watie Aziz said...

hey dude, happy anniversary yang ...:)

erkk...minah bawak bunga tuh macam aku kenal lah ...tukang bancuh teh kat opis hang kan? wkakakak.. (mesti dia hangin kalau tau nih ..hhhehehe)