Wednesday, February 10, 2010

What do u think about reunion?


What do you think about reunion?
Last few day, my friend buzz and asked me, yaya tak nak gi reunion ke? I was erkkk... kene check schedule aku dulu la. Than she informe me the date, venue, payment and etc....
For me, ok la reunion ni cos kta jumpa balik kawan-kawan lama dan tahu perkembangan mereka but derang buat waktu malam dekat one of hotel di KL, ala-ala gala dinner with all performance, ayo kesian la hubby and adam kene tinggalkan.... Masih belum ade keptusan lagi....

13 comments:

ezzati said...

sy xde pn nak g reunion2 ni..sbb xde org nak handle kot..tapi syok jugak ni skali skala..jmpa membe lama..

Queen said...

tak suka sangat pergi reunion sebab selalunya adalah org yang akan gila kuasa dan tunjuk best..aiya.... pastu pandai komplen je apa yang kita buat..hurm...

fizamior said...

eh, tak blh bawak family ke? ermmm selalu aku tak pegi pun sbb laki aku tu mmg tak suka kalo aku pergi bersosial & dia kene tunggu.. LOL!

isabelle said...

i suka reunion, tapi at the moment i prefer to put it on hold dulu, sbb i wanna achieve something in life first.
bukan nak buat berlagak, tapi utk self esteem.
tapi mmg susah kalo xleh bwk family.

Zuhaini said...

reunion...? bestnya.... :) kat mana..?

Pink dan Biru said...

hi yaya!
visit our little shop for some cute clothes for your newcoming baby. http://pinkdanbiru.blogspot.com
see ya!

puan punyer said...

yaya ku suka reunion. tapi ku mahu reunion yang membolehkan ku hangkut hubby n anak2 hehe. tapi biler queen ckp gtu poon ada betulnya jugak tapi ku wat derk ajer hahaha

ellyana said...

yaya, dis coming saturday ..yana pon ada reunion but boleh angkut family sekali. mula2 malas nak join tp bila pk2 its already 10 years since our last day @ school..rugi plak kalau xpegi. so angkut la hubby n erryna sekali..+ perut yg sedang memboyot ini...heheheh.

MN said...

reunion adalah best provided kalau i have my family around jugak.
sbb agak2 boring boleh jadikan budak2 tu sbg excuse? hahahha..keji!

but taklah, good to see our long lost friends..tapi ada jugak org yg tak minat benda2 gini...tengok jugaklah.

The Queen Bee said...

i think u better go, boleh dpt kan contacts. :P u knw what i mean. hehe

Lady of Leisure said...

kawan sekolah rendah ada kata nak buat gath.. best gak kalau jumpa ramai gak dah kawin hehe...
tapi sungguh la takde kesempatan..

salzahari said...

suka reunion yg tak formal..calling2, terus set jumpa.duit makan byr sendiri,bwk anak semua ;)

yaya said...

Yaya to all commentor:
thanks ladies for ur opinion. Actually gathering i bleh bawa family but me myself rase cam "alamak tak best plak nak ho ha tapi laki dan anak cam dok menunggu di majlis tu" but my husband tak kisah pun.... heheheh i jek punya peraan, i think i'll go! hehehehhe