Friday, February 19, 2010

Tak sabar... seperti ade aura...


Serius dan betul, setiap kali berhenti di traffic light gambar di atas nak ke office saya mesti pandang bill board tu. Sejak hari pertama billboard alice in wonderland tu naik hati dan nafsu ni melonjak-lonjak tak sabar nak tengok cerita ni.
Wajah johnny depp bila saya pandang di bill board seperti berkata dan merasuk saya "yaya... kau wajib datang ke pawagam menontot lakonan aku dalam alice wonderland ini" seperti ade aura suara itu. Kemudian suara itu sambung lagi "kau jangan lupa bawa adam" okeh suara yang kedua tu saya tipu....
Yang pastinya saya akan bawa adam sekali. Oh ade kat Imax 3D skali. Tak kisah la tgk 3d atau tak 3D yang pasti ini adelah wajib di tengok. Lagi meronta-ronta hati ni bila dah tengok trailer cerita alice in wonderland ni, ayo comel tau ade kucing, rabbit bercakap byk la lagi....
Johnny depp memang pandai bawa character macam ni, saya suka betul kalau die berlakon. Cerita chocolate factory ala yang willie wonka tu berulang-ulang kali tengok pun saya tak jemu.
Jom kita ke pawagam beramai-ramai....

11 comments:

Ina Hashim said...

salam ziarah...jemput beli COOLABABY tgh promosi for ur coming baby

Mimy Hamid said...

sekali tgk macam madonna kann...ingat tak citer scissor hand aka tangan gunting...dia gak kan

Queenin Murni said...

yaya, setiap pagi sy stop kat trapik lite ni. hehehe!

where r ur office? mine CP tower. :P

iEfa said...

nk tgk jgak ..weee

Queen said...

cerita ni dah keluar banyak versi kan...tapi adam mesti luv this one..ekekek....

nampaknya kita juga kerja berdekatan kan yaya...ekekek

mommy kam said...

hey, that's my office! ramaila pulak kerja nearby.. maybe we can have lunch one day :)

gee ryder said...

betul3x johnny depp ni nmpk je hero macho, sekali jd willie wonka, elok jer dia

yaya said...

ina:
insyallah...

mimy:
hahahhaha.. madonna...

queenin:
mine PD 2

iefa:
jom...

queen:
gosh... bleh lunch dengan blogger yg keje berdekatan nampaknya neh... hihihi...

mommy kam:
jom lunch 2gether...

gee ryder:
tu arr.. bestkan johnny depp neh kan...

puan punyer said...

saya poon suka willie wonka heheh

Queenin Murni said...

wow.. btol eh, ramai nih.. tapi apsal tak penah nampak yaya bwk perut mkn kat kedai2 berhampiran? :P

mommy kam said...

I saw u n hubby in the lift tadi.. satu blok boleh? hahahah! tapi segan nak tegur.. :)