Wednesday, February 3, 2010

Pregnancy photography - more updated






















Alrite! enuffffff.... :)
P/S: Oh ramai yang tanya sape amik gambar "pregnancy photography". Of course Husband team, email me for the further information. Capture the best moment yah!
P/S: Jua, aku tunggu hang punya photography session plak, aku dah ade indoor so i expect outdoor from you, erkkk... betul ke....

15 comments:

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Hohoho!!! Cute!!! Cute!!! Yaya & family sangat comel!!! ::.

Jua Zulkef said...

yaya, nanti aku nak jumpa ko. nak tunjuk storyboard draft yg utk photoshoot korang. sekarang baru siap sikit, tgh cari idea lg.

Lan0stZz said...

wah comelnyeee mama yaya niiiii! makin berseri bila mengandung :)

Aida Narina said...

love the first pic! i so want it when i am pregnant (which is kahwin pun belum lagi) ;p. ur hubs team made a gob job! :)

Zuhaini said...

saya suka background itam tu! :)

iBu ZulFaQar RayYaN said...

kenapa yaya buang gambar sexis smlm???ramai tegur ke...4me ok sajork...best...

CiKaYu said...

gorgeous lah gambar2 tu...

irvanqiesy said...

bestnye...

puan punyer said...

Yaya refresh komen juger yer.. huhu.. anyway best sumer gamba dr sexy sampai yg x sexy

yaya said...

Yaya to all commentor:
thanks 4 ur comment...

gee ryder said...

la bsr dh perut u upenye..
pic last tu plg cantik muahaha

KV said...

wehoo..seb baik sempat tgk gambar2 comel semalam. Yg ni pun comel2 jugak

pet said...

haha yaya macam shila OIAM lah...tapi pregnant...hahaha

fatenton said...

sgt cute & sweet :)

5577 said...

yaya.. u sgt cute laa! ur son n hubby too.. mmg care korang ber3 ni bergmbr.. i like!!