Thursday, February 18, 2010

Makan lagi...


Hari isnin saya sudah berada di rumah MIL, Yay makan lagi tapi family belah sini pun buat steamboat and unfortunately no picture sebab dok makan jek keje. Steamboat pun steamboat la lagi..... that why tajuk entry pun makan lagi...

Tapi adam pulak makan lain, die sudah makan duit b. Ade aje yang kamu mau pau baba ye adam. Asyik la bergaduh ngan cousin die si yasmin, sibuk nak naik basikal yasmin, yasmin tak bagi, adam pakse plak yasmin bawa adam.

Dek kerana tak tahan tengok rebutan mereka hubby terus bawa adam gi beli basikal. Actually dah lama nak belikan adam basikal tapi i cakap tunggulah pindah rumah baru, tak sempat pindah rumah baru dah beli basikal so adam mainlah basikal dalam kondo kecik kita tu, weekend jek la bawa basikal gi taman...

Terkial-kial yasmin kayuh basikal nak bawa si budak kodam tu




basikal untuk perempuan pun die hentam



Ini basikal adam baba baru beli




Raleigh!





Beli basikal dapat topi tu skali, siap die pujuk orang yang jual basikal tu "boyeh arrr, pleaseee... nak topi" pandai plak ko buat marketing ye adam!






6 comments:

Foxy Farah said...

seronoknya dpt basikal :) bestnya aktiviti u yaya, walaupun pack, tapi meriah :)

Zuhaini said...

wah.. best nya adam dapat basikal! cute la helmet adam! :)

Cest La Vi said...

waaaa seriously i jatuh cinta tgk bike adam, fuhhh terus rasa nak belikan my adam basikal jugak, haha, tp so far dia takde sgt main kat luar, putera lilin la konon, maybe bila ada basikal sok, suka la dia nak ber'outdoor activity, i likeee.

serious smart gila the bike!! sbb apa tau yaya, sbb nampak cam motor, hahaha

aieesha.salleh said...

hahaha.. yaya, mak ayah dia terer marketing, sure dia ikut laa.. memang sure punya kuah tumpah ke nasi.. ekekekke

yaya said...

farah:
yah..yah.. betul penat memang penang tapi best and heaven...

zuhaini:
hahahha helmet FOC..

nazira:
hahahhaha... cam motor yeh, pening kepala i dalam umah ade basikal almaklumlah dok kondo takde tanah, hishhh tak sabar nak pindah...

aieesha:

wahahhaha... pengganti mak apak die nanti...

Farah said...

hahaha siap ngan helmet..btul2 mementingksn keselamatan ni adam