Monday, February 8, 2010

Confuse and dilemma...


Saya dalam dilemma nak beli mana satu, dedua pun bukan latest product. I dah 3 kali pakai estee lauder pleasure pastu rase cam nak try jadore cos ramai cakap best tapi i belum try lagi jadore ni.




OR



WHAT SAY YOU?

20 comments:

Zuhaini said...

oh.. i dah try Jadore. bagi i, dia punya scent kuat, tapi dah lama-lama pakai, i jadi bosan.. i skrg sangat suka Givenchy, irresistable.. kaler purple.. :)

!Nt4N said...

JADORE BEST!!

bau yg bole watkan hubby u horny sentiasa :)

Farah said...

vote for jadore too!

Zety Zin said...

jadore!

Queen said...

i tak pakai dua2..teringin jugak..tapi..tapi..erm...abaikan jerla

az1ra said...

Jadore best..

aieesha.salleh said...

i like pleasure. sebab jadore macam wanita matang sket bau dia.. macam untuk 40s above je rasa :)

pleasure, tak penah bosan

Diyanazman said...

Pleasure Intense definately! Smells like heaven! :)
whenever i wear that, i just couldnt stop smelling myself! hahahaha

besides babe, you kena amik yg orang less vote, supaya bau u tak sama dengan diorang! wahaha

irvanqiesy said...

jadore the best...

Farah_W said...

better ko stick je ngan estee lauder ko tu....jadore tak best sgt...bau dia kuat sket....

Pena Menari Mengikut Hati said...

Jadore - u never regret

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

im a jadore lover :)

amal amalina said...

i prefer pleasure
jadore kuat sgt bau dia..

Lady of Leisure said...

alamak i tak penah pakai both sbb im on bvlgari

Faramin said...

jadore best bila malam.bila siang tak best sangat.heh.

fizamior said...

oh! beb, aku dah 4kali round pakai pleasure tuh since zaman U... keep on graving for pleasure... lepas tu dok bau diri sendiri...hikssss..... tak malu ;P

2nd yg suka is chanel eau fraiche!
keep on smelling myself too!!ahahaha....gilos!

Drama Mama said...

i vote for j'adore!!! pleasure u dah slalu pakai kan...tukar angin laks la ;-)

isabelle said...

wah...surprisingly mostly vote for jadore.
i am so into pleasure. never tried jadore.

The Queen Bee said...

amik jadore lahh.. my mom dah berbotol2 dgn jadore. mmg sedap!

yaya said...

yaya to all commentor:
thanks for ur advise and vote!