Friday, February 12, 2010

4 hari cuti punya aktiviti...



Start esok sabtu, ahad, isnin and selasa cuti tahun baru cina, wow 4 hari tu. Ramai yang menggunakan peluang cuti panjang untuk pulang ke kampung halaman, macam saya nak ke rumah parents saya dari rumah saya 5-7 minit memandu dan nak ke rumah MIL pulak 45 minit memandu dari umah saya so takde la rase cam bebetul pulang ke kampung, hahahahah.


Alrite untuk 4 hari cuti ni schedule saya sudah penuh...



Sabtu - picnic with my sister family and my parents



Ahad - ada steamboat lunch with my family and hohahoha time with my sibling, my caousin maybe join and of course my beloved parents too!



Monday - balik umah MIL



Tuesday - saya nak bershopping la....



Wednesday - kerja leee, ape lagi...







I saje jek nak letak gambar ni di entry kali ini cos kelakar tgk adam and omari, gambar ni masa diorang kat bali arituh, kekadang main sama-sama kemain gelak lagi, kang kejap lagi gaduh plak, bebudak kelakar tengoknya. Gambar kat atas tu omari cam cakap kat adam "wei jom la kawan ngan aku" adam plak cakap "ye la, ye la... kawan la ni...". Gambar 2 oarang budak ni bersama-sama dari kecik sampai la ni sentiasa ade. Nanti dah besar adam dan omari tengok la sendiri ye....




Ehem..ehem..ehem... nak jugak selitkan gambar kami sekeluarga! adam as usual pandang tempat lain, mama and baba overshadow!

6 comments:

Zuhaini said...

ahaha.. cute jer adam ngan omari tu.. :) sebaya ke..?

oh.. packnya jadual.. selamat bercuti ya yaya! :)

Shikhin Ishak said...

Yaya...nak minta permission untuk link awak masuk ke blog saya...(padahal dah masuk dah pun ;P )tengkiuuuu!!!

isabelle said...

standard la part mak bapak yg syok sendiri sengih2 kat kamera sdgkan anak x peduli pun. hahaha.
i rasa most families dgn anak kecik mcm tu kot :P

ymn said...

enjoy u r holidays.

me lepak at kg.

5577 said...

happy holidays..!
wow.. byk nye plan mummy.. walaupun preggy sgt aktif kan.. :D

as usual such lovely family pic.. pic adam n omari tu cute sgt..! budak2 cam tu la kan.. jap bestest friend, jap gado..

yaya said...

zuhaini:
thanks zu!

shikin;
ahahhha.. link jek la tak kisah pun...

isabelle:
ha... tu ar mak apak kene over shadow lebih.... kekekke...

ymn:
selamat pulang ke kampung!

5577:
tu la sentiasa ade jek aktiviti...