Monday, January 25, 2010

Sudah balik....





Assalamualaikum pembaca blog yayafamily.... Phewwww.... sampai rumah pukul 2 pagi tadi. Dua beg baju masih tidak bersentuh untuk di kemas, gambar di Bali jangan di tanya, 5 hari 4 malam disana semua sekali 1,811 gambar nak kene sorted masuk dalam blog (tu pun dalam flight dah delete sesikit mana yang tak perlu delete), pilih random jek la.... Percutian di bali macam mana? The answer - marveles! super duper fun, awesome and hard rock hotel memang i recommend habis, service, ambience, room, hotel, people, food, cuaca semua okey!



Cuci mata dengan 2 gambar kami ni dahulu, mak nak mengemas-ngemas dulu nyah! yang paling penting nak gi makan roti canai dan teh tarik dulu.....
To be continued.....

11 comments:

Zuhaini said...

selamat berehat!!! :)

salzahari said...

bolatnya diaa....ehehhee

isabelle said...

nice hat u have there!

pet said...

whoaaaa edex pon dah pandai gamba lompat lompat skang!..hahahaha comel weyyyy

KV said...

waaa...roti canai dan teh tarik jgk yg diingat nya

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

welcome back!xoxo

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Hehehe!!! Suka tengok Yaya time nie... Pregnant lady yang seksi & sweet... Mmmm... Semua pregnant lady adalah seksi & sweet dimataku... Aaaauuuwwww!!! ::.

CiKaYu said...

selamat berkemas ye puan yaya

Lady of Leisure said...

welcome back.... mesti penat kan.. takpa rehat dulu.. nanti sambung cerita ye hihi..
:)

yaya said...

yaya to all commentor:
ye heee! thanks u all for da wishes, penat nak megemas!

Queenin Murni said...

suka sgt gambo 1st tu..

adam is so cooolll...

frame this! :)