Tuesday, January 5, 2010

Sharing is caring


Saya sudah reserved untuk anak saya, bagi yang belum cepat la call tapi untuk sabtu yg akan datang adalah untuk budak 4 tahun keatas. Sila telefon dan tanya jadual yang lain.....

7 comments:

Ms Lola said...

ala.. kat BSC ke. ingat kan kat GE Mall ke..

Mrs.R @ Emi said...

lajunya Yaya..i nk g jauh sgt..

maya amir said...

salam perkenalan.. i baru terperasan, yr son's name emir ye? sama laa ngan my 1st son..emir danial..:)

Zuhaini said...

oh.. eh, ada bayaran dikenakan ke..?

az1ra said...

Bestnya..
bila la kat penang nak buat camni

mOmmy of Triplets plus One said...

babe, u reserved session yg mane?

yaya said...

lola:
ha'ah kat bsc. sib baik free kalau bayar i tak gi la, hikhikhik.....

emi:
bende free laju jek la, hahahaha...

maya amir:
erkkk, my son name ADAM. emir tu entry birthday party anak kwn i...

Zuhaini:
It FREE!
sebab free la i promote kat blog heheheh...


azira:
Faster call derang soh wat kat pinang plak, hahahah...

munirah:
i dah reserved tempat tapi hari and tarikh utk budak 2 tahun die akan call i balik utk dpt exact date... u pergi ke?