Friday, January 8, 2010

hari jumaat...

Hari ni hari jumaatkan....
Tiba-tiba saya teringin nak pakai baju kurung....
baby dalam perut dah 6 bulan, ermmmm muat lagi ke nak pakai baju kurung?
Saya nak mandi dan cuba capai impian yang tetiba datang pada hari ni.....

8 comments:

irvanqiesy said...

sy ske tgk org preggy pkai bju kurung...nmpk comel jek...tp sy xgemar pakai bju kurung, rs terseksa nk kene bersopan santun... tp disebabkan kerja memaksa sy pkai jugak bju kurung...huhuhuu

Queen said...

macam mana impian, tercapai tak?....

ehehhehe....opismate i, 6 month still dgn t shirt biasa2. Tak nampak sangat. Tak tau pun die preggy..huhu...rasanya nak pakai baju kurung no hal lah!

Zuhaini said...

hehe.. saya kalau preggy saya suka pakai sluar n blouse.. :)

iem said...

macam mana impian, tercapai tak?hehe

isabelle said...

next entry letak gmbr u arini ye? nak gak tgk muat x baju kurung tu. mesti comel.
dulu i pakai bj kurung ms pregnant, mesti x abis zip up.hehehe

fiza said...

Semoga impian itu tercapai.

precious innocent said...

masa ryan dulu, uniform i mmg baju kurung..kebaya pun muat smp bln ke5.. kali nie, smp bln ke3 je.. uhuk!!

-mama emma®-

yaya said...

ok my commentor, i tak pakai baju kurung pun cos ketat kat hips, hahahah so takut tak selesa.... lalallalal...