Wednesday, January 6, 2010

Gosh!

I terjaga pada pukul 5 pagi dan terus ke dapur seperti tikus mencari makanan malam-malam. I lapar and nbaby dalam perut pun lapar. Bread toast bersama jem strawberry sangat sedap walaupun menikmatinya pada pukul 5 pagi. After selesai subuh i Blogging! :)
Petang ni ade meeting!
:)

9 comments:

zarin said...

:D biasa lah tu bg ibu ibu mengandung...eat while u can okay dear!

Zuhaini said...

hehehe... awalnya bangun! so, masih perlu sarapan ke pagi ni...? hihi..

Queen said...

ihihi...tgh bayang camner yaya cari makan macam tikus...

bread toast sangat sedap makan samada petang atau pagi2..waaahhh..sedap tuh

isabelle said...

i love being pregnant.
mkn sesuka hati, sebnyak mungkin.
bcoz no one could say anything when u r huge! :P

Farah said...

hehe baby pon lapar yer..mesti asik tendang2 je tu dlm perut mommy die

fizamior said...

baby lapar yeay!!!!!
i pon suka time preggie!!!
boleh makan stok setahun cam hari esok tiada!!!! hakhak.....

5577 said...

hehehe.. beginilah kan bile preggy..
time ni leh bedal secukupnye2..

tp kan, i ni yg dh tak preggy pun asyik lapa je.. camno? hiks..

Lady of Leisure said...

hehe sangat comel bangun pagi2 dan lapar... makan2.. u n the baby need enuf nutrien..

yaya said...

zarin:
betul..betul..betul...

zuhaini:
still breakfast gak... hehehhhe...

queen:
bread toast memang favourite i! yummeh...

isabelle:
ha'ah betul aggreed!

fiza:
betul aku setuju makan sukati n nobody care! hehehhe....

5577:
kalau tak preggie bleh jek makan tapi kene control jek la, hehhehe pakai la corset Pb beli ngan i, hahahhah...

lady: comel keadaan tu kot tapi ngantuk ptg tu cos bangun pagi awal, hehhehhe...