Tuesday, January 19, 2010

Gosh! lunyai dan kelam kabut macam sambal belacan


Dah lama tak update blog sebab superb busy. Okeh tomorrow morning pukul 8.30 dah kene ade kat airport. Paling best aku tak packing baju lagi, duit tak gi tukar kat money changer, dengan maid aku pun aku tak cakap lagi ko bakal 5 hari 4 malam duduk rumah mak aku. Pendek kata memang tak macam orang nak pegi bercuti la esk.

Pagi ni nak gi check baby dlm peyut ni cos semalam kat office tetiba saya sakit kat bahagian ari-ari dan pinggang. Tak silap sayalah saya sakit kat bahagian tu dulu (1st pregnant - adam) masa dah 8 bulan nak masuk 9 bulan, ye lah budak dalam perut nak turun kan. Serius saya dan hubby risau, u all doakanlah yang terbaik untuk saya yeh.

Okeh malam ni ntah pukul bape baru sampai umah terus nak packing barang dalam beg besar untuk 3 beranak, harap-harap takdelah brg yg tertinggal. Yang penting pasport!


10 comments:

fiza said...

Happy holiday yaya (^_^).

az1ra said...

pegi mana Yaya? semoga selamat pergi dan selamat pulang yer..happy holiday dear!

.small shoes. said...

bestnye!
have fun on ur vacation!

MommyDania said...

buat list so that takde tertinggal! have fun!

azzamoro said...

happy holiday yaya..

Zuhaini said...

slamat ber vacation! :)

iem said...

Happy holiday yaya

Lady of Leisure said...

happy holiday yaya...
enjoy...

Queenin Murni said...

happy holiday!

ada tanya doc tak? is it ok to be flying?

neway, take care n enjoy!

yaya said...

yaya to all commentor:
thanks u all! appreciate ur words!