Friday, January 29, 2010

Finale day at Bali




Hari ke lima dah nak balik, lengkap la 5 hari 4 malam holiday kat bali. Rase macam nak repeat jek lagi holiday kat bali cos ade tempat yang we all tak sempat nak gi. Pak Supir nak bawa we all pergi satu private beach yang sangat best tapi memandangkan ramai yang sedang memboyot pregnant maka adelah tidak sesuai kerana kene jalan kaki menuruni bukit untuk pergi pantai tu. So b, we should repeat bali next time :)





Flight adelah pada pukul 7.30 malam. So selepas breakfast kami bergambar-gambar dulu di sekitar hotel dan ade jugak kawan-kawan yang turun bandar kuta beli barang-barang yang tak sempat nak rembat semalam agaknya.





Yee hah!




Tengok perut saya dari posisi mengiring, belly button sudah menonjol sangat!




mama jump! tapi baba bagi sekali jek cannot repeat, hahaha jump at 25 week baby!





Si kenit ni pun nak jump gak, sibuk suruh baba amik gambar "baba, adam jump"






Weeee....















Group photo









Group photo para suami melompat









Sebelum balik, we all semua gi spa, harus di urut ya buk sebelum pulang malaysia :) anak-anak di jaga oleh pak supir di lobby spa. Tapi tak sampai setengah jam dah tertidur semua bebudak. Selepas beristirehat di spa kami ke Airport untuk balik ke Tanah tumpah negaraku, hehehhehe...
Oh selepas balik dari holiday di Bali, saya mendapat 2 berita gembira. Will share with u all for da next entry!













11 comments:

salzahari said...

wahh...TRIPLE joy...1st joy gi Bali,ni balik ada lagi ka?! ;) Syoknya ibu mengandung...

fiza said...

Seronoknya ibu mengandung gi bercuti.

Amboi yaya, bley jump lagi tu, active (^_^)

Bali Hotel said...

Visiting Bali might be a wonderful holiday for travelers. This paradise island is easily accessed by airlines from around the world.
For accommodation in Bali, you may find them varies from cheap hotels to luxury private pool villas. Discounted rates for hotels in Bali can found on the internet. Find more the discount rate for Bali Resorts.

jetsetter said...

Wowww..
u lompat yerrr ..harus anak u cerdas sgt2 ni..hihihi
Tp kannn..bestla bali..i tatau kenapa i suka sgt bali.

Zuhaini said...

wah.. bestnya.. cantiknya surf board tu.. :)

hati-hati lompat tu..

anyway, best tak spa sana..? dgr kata murah, ye..?

Nanak said...

salam kenal..

wah, aksi jump yg paling best..heee

yaya said...

salzahari:
alhamdulillah.... rezeki...

fiza:
dapat jump skali jek, kalau hubby takde nak buat aksi yoga terbalik :)

fadd:
ye la fadd, i pun suka bali... rase cam nak repeat jek holiday di bali. Kalu u gi bali u bawak kazim la kali ni kan..... :)


zuhaini:
Spa memang best la, tapi kalau wat biasa2 cam kedai2 tepi jalan memang berbeza la kalau buat spa di hotel, service lain harga pun lain.

nanak:
thanks for drop by at my blog, jump for 1 time! hehhehehe

The Queen Bee said...

wow bestnye! i tak tau pun u gi bali ;p

Farah said...

hahaha seronok suggguh tu sampai melompat..abang adam pon cool je

5577 said...

waah.. uaua.. melompat di kala 25 minggu, mmg hebat.. tabik spring kat u! sure anak u pun akan cergas n cerdas! :)

syoknye di bali.. i oso want holiday.. i want i want.. hehe..

Aida Narina said...

baliiii! me and family had a great time over there. it was not just a great place to visit for the newly-married couples, but for family with childrens too. the transportation was cheap and the people are very friendly :) i siap belajar surfing lagi which cost me RM50 je for 5 hours :)