Thursday, January 14, 2010

Dah bersalin....


Saya mimpi saya terberanak, phewwww nasib baik mimpi....

Dalam mimpi tu saya dan husband seperti biasa gi check up baby, tiba-tiba saya rase baby nak terkeluar. Siap sempat cakap kat hubby lagi " alamak b i nak bersalin neh, tak sempat la kita nak gi holiday, ticket dah lama "booking".

Adoi nak beranak pun bleh ingat holiday lagi.....

Walaupun pernah mengandung dan bersalinkan adam, nak keluarkan yang second ni pun masih rase gementar lagi....

Dushhhh..... mimpi!

15 comments:

isabelle said...

hahaha.sempat lagi tu.
insyaAllah, tiba masanya..senang je u nak bersalin nnt.

iem said...

tekejut tgk tajuk...
ingat u dah terbesalin awal haha..
nasib baik mimpi je yek..ada peluang gie holiday lagi tu ekekeke

MommyDania said...

yaya, i had the same dream last week. lg kalut sbb beg xpack lg, baju baby semua tak wash lg, makcik urut tak dpt lg. mmg koboi la. sedar2 pg tu i terus pack brg, get baby stuff semua. phewhh!

Zuhaini said...

ahahah.. bagus lah! maknanya u tak la stress sangat! sempat nak holiday lagi tuh! ahahahahha :)

azzamoro said...

heheh.. sampai termimpi nak bersalin. sabo2 baby suruh pi holiday dulu. keke

Lady of Leisure said...

haha... mimpi beranak boleh ingat holiday lagi ey.. wakaka

Mimi said...

hahaha.. baru je nak wish congrats :P dish! dish!

m@Ri@ said...

sblm maria bersalin aritu pn sll mimpi psl beranak..takut punya psl..

Jiji said...

apsal hari ni baca org mimpi terberanak je ni hish!!

azza set la commentbox supaya i boleh komen guna URL i mudah bagi org yg ada hosting sendiri ni..

JanuskieZ said...

Hi... Looking ways to market your blog? try this: http://bit.ly/instantvisitors

fizamior said...

hahahahaha...lawak ko nih... sampai terbawak bawak dlm mimpi nk gi holiday... dah tak sabar la tuh nk gi...kihkih....

iEfa said...

lame tk bloghoping...series tot u dh beranak ...hiihihih

AiYa said...

ahahah xbley bla. sempat lg ingat shopping tu. tegar!

5577 said...

hehe.. sempat lg tu.. tp mmg pun dan dan pikir nak holiday dulu sbb nnti kena berkurung..

ofcos laa nervous.. i pun.. sampai saat akhir dh rs contraction pun mcm tak caya lg.. take down every contraction time sampai 3 jam, br kejut hubby.. takut false alarm n kena marah ngan doktor, takkan taktau lg dh 2nd baby.. hehe..

yaya said...

dear commentor:
sorry i tak sempat nak balas comment satu2.... nak cepat plus busy...