Wednesday, January 20, 2010

Away for holiday!


Right now i berada di dalam perut kapal terbang yang membawa kami ke Bali!




We gonna rock at Hard Rock hotel Bali!


11 comments:

Zuhaini said...

wah.. best tu! :) snap banyak2 tau! :)

Mimy Hamid said...

baby moon yer :))

Queen said...

owh..saya baru je lepas balik dari sana......
skang sana musim hujan yaya,...so, elok sediakan siap2 rain coat. easier....

kuta beach not that nice becoz of rain season. So, taking care ya!

Siti Fatimah said...

Happy Holidays :)

FaizAmYAirieL said...

lepas ke ko pegi yaya? dah bape bulan dah ko?? jangan terberanak kat sane sudah ye..kang jadik warga bali lak..ekekekee

Ceritera Kaseh Diari Hatiku... said...

bestnya..jgn lupa amk gmbr byk2 ye..nak tgk sb xde peluang lg ke sana..huhu..

iem said...

wah bestnye,hape holiday yaya

isabelle said...

syoknyeee..bila la i nak smpi ke bali nun?

Lady of Leisure said...

happy holiday..

gee ryder said...

sarat mengandung sempat lg tu hehe..

enjoy ur holiday!

yaya said...

yaya to all commentor:
gosh, i baru balik... holiday at bali best giler, jgn risau i tak terberanak pun lagi, cuaca pun elok di bali tak hujan tapi panas bangat, tak tahan... ok will update!