Thursday, December 3, 2009

Time to reveal!

Ahaks! first of all i berkali-kali tgk video ni kat rumah bersama adam sebab banyak yang funny and perkara yg i notice. Bak kata munirah pada i di comment blog die "OMG i should do dis, oh i terlupa borak dgn die, oh itu... alamak forgot..." Anyway i happy tgk semua happy and laugh!. Thanks for coming dear family, friends, and blogger.

Ini adelah video coverage sepanjang party adam, funny okeh tgk bebudak. Macam i cakap di entry before budak main kejar-kejar, main ballon, suami siape yang mithali tu menjaga anak kesana-kemari sampai makan pun sebelah tangan jek sumbat hot dog cos pegang anak, best la you!. Hah sape yang nagis-nangis tu? Seorang ibu yang "very motherly" memanggil nama anaknya, aku nak try suara hang la buat voice over, wahahahah... anak sape korek hidung, budak kecik buat sume comel, Oh yang terkinja-kinja menari husband and wife tu dah tentulah ade juga. Banyak sangat nak dicerita and bikin gelak. Tengok sendirilah ye...

Dear family, friends and blogger, if u want the copy of 30 min video do let me know, i burn dlm cd yang big size punya and pass it to u....

video

9 comments:

fizamior said...

hakhak... klakor..klakor... seronok banget!!! eh tp serius aku klako part yg omari dgn ade boy tu wat aksi gorila ke raksasa tuh...hahahahahaha...

epy 2nd bday adam!!! we all love u!!! suka tak bday present from damia tuh?hahaha

Farah said...

nak cd!nak cd!

thanks yaya for inviting us..seronok sgt!

adam pon pandai layan tetamu hahaha

ok i tahu anak sapa yang nagis2 tu.tp masih lagi tak nampak anak sape yg korek idung hahahaha

Siti Fatimah said...

u cam x puas lah tgk kat blog u nie... nak cd leh tak???
btw yaya cam anak i je yg korek hidung tue i rasa cam dia gosok3 je coz dia asyik cakap nose dia gatal hehehe....

Jua Zulkef said...

aku adalah tak perasan pun part mana tang 'very motherly' voice tu. bagi sikit miit keberapa video tu. nak ketawa berdekah2 ni. hahaha

isabelle said...

waa....aku jeles, sbb xdpt pegi aritu.huwaaaa :'(

MeL said...

besh! i nk gk cd yaya, sok pas kt i skali k ;)

yaya said...

fiza:
ahak adam suka jek hadiah yg ko bagi tu siap die ingat train tu bleh buat jln dah ditariknya buku pop up train tu... thanks again!

farah:
ok nanti aku burn dlm cd bagi kat hang...

ct:
oh ct baru i perasan yg hubby i dah edit sebab nak pendekkan masuk dlm blog, ape2 pun sophia tonyoh2 korek idung pun tetap comel! my mom pun ckp anak u comel!

jua:
jap aku kene check takut version yg aku masuk dlm blog ni yg dah edit punya, hahahahha cik jua mau masuk studio rakam voice over tak? kekekekkeke....

isabelle:
haaa... tu la tak dtg, takpe next time ade rezeki kita jumpa lagi...

mel:
will do dear!

mOmmy of Triplets plus One said...

alamak 30min..lame nye nk tgk
silalah bgtau minute ke berapa yg, suami siape yang mithali tu menjaga anak kesana-kemari sampai makan pun sebelah tangan jek sumbat hot dog cos pegang anak, best la you!. Hah sape yang nagis-nangis tu? Seorang ibu yang "very motherly" memanggil nama anaknya, aku nak try suara hang la buat voice over, wahahahah... anak sape korek hidung, budak kecik buat sume comel

if i nk tgk complete 30min, by the end of the video ntah mane sepah askar2 i..hahah

precious innocent said...

alamak, keciknye frame vid nie, xleh kasi besar ke?

-mama emma®-