Monday, December 21, 2009

Tersenyum saya...




Ye tersenyum saya bila masuk bilik computer b semalam, saya bukan sahaja tersenyum malah terkejut kerana tetiba gambar saya yang diatas tu jadi screen saver computer b, disebabkan monitor b ni agak besar so bila masuk bilik dan tgk macam "Wow... gambar aku...." hehheheh tengah syok perasan berbunga-bunga neh. :) hahahahha...
Eh tapikan bila saya tengok gambar kat atas tu pipi saya cam dah tembam kan... ke sama jek... oh ini kira gambar terbarulah cos sabtu lepas kami ke sunway pyramid shopping mall. Sekarang ni kan YES so kenelah guna peluang yang best ini....


Budak kecik ni mana bleh lepaskan pillow die, ye adam memang selalu gigit pillow die. my mom selalu cakap "mcm kucing gunggung anak kucing"...



On the way pergi dari ampang ke sunway saya yang drive kereta cos hubby ngantuk, last2 anak beranak tido, ini saya sempat snap sebab berhenti lama nak masuk ke sunway punya tempat parking, macam ulat bulu berjalan perlahan-lahan kereta nak masuk parking, dah masuk nak cari parking satu hal....
Kalau musim YES memang camtu le tapi diskaun takdelah murah mana pun....


6 comments:

fiza said...

Pipi tembam tapi yaya maintain cute (^_^)...mcm anak dara.

zarin said...

tkdelah tembam mana pun yaya...biasalah tu..kan awak tgh expecting...
eh eh suka tengok adam tidur ngan baba dia tu...tomei tomei :)

aieesha.salleh said...

eh eh, yaya pipi tembam pun still maintain comel and nampak ceria.
saya pun ke sunway pyramid sabtu lepas. tapi masuk sana tengah hari, time tengah annouce miss tourism tu, kami anak beranak kat bawak tengok.. hehehe

yaya said...

fiza:
hahahha...mak dara tgh memboyot...

zarin:
adam syok tido atas perut baba die, tilam yg tiada tandingan di dunia...

aieesha:
oh kesana juga ke... tak terjumpa plak kite yek...

MeL said...

hot mama! ;)

yaya said...

mel:
oh mel, u also hot mama!
sweet jek ur face!