Wednesday, December 2, 2009

Sudah dpt gambar


Saya sudah dapat gambar dari photographer birthday adam di A&W. Daripada 400pcs gambar die hantar through YM 70 keping, kira ok laa utk i update gambar birthday adam di blog. Next week baru dapat album dari photographer. Tapi pagi ni saya ade meeting. Tunggu lunch hour karang la ye saya update..... Daaaaa....

7 comments:

Farah said...

eiii ko saje je tau hahaha buat aku tak sabar nak tunggu tgh hari

aku ari tu kamera plak wat hal..takde bateri..laki aku ckp..alaa sebenarnye awak malu nak wat kluar kamera cap ayam tu kan?

aku tgk semua org bawak kamera godang2 hahaha..kamera aku pon takut kot!

isabelle said...

mintak ampun ye, yaya. ari bday adam tu my hub had to attend BTN at k.sgor. so, nama kata i nak drive berdua dgn adam, xdapek la.

kdg2 dia nak dok kat seat sblh. kdg2 nak dok atas riba.
dlm shah alam, leh la.
kalo dah smpi masuk hiway, xberani la i.
sori ye.

MommyDania said...

fuh..blh thn laju connection blh by pass 70pcs thru YM.

ezzati said...

hehe..x sbr nk tgk gamba..

jetsetter said...

wahh bestnyaaaa
tak sabar la nk tgk!

Zuhaini said...

wah.. pakai YM..? siannya.. send je CD.. kan senang.. pos laju.. satu ari je da sampai! :) kan.. kan.. kan..??? :)

ehem, x sabar nak tgk nih... :)

yaya said...

farah:
hahahha tunggu sat cek update, camera godang ka ciput ka janji bleh snap gambaq....

isabelle:
it ok dear....

mommy dania:
kalau hantar zip file kejap jek tak sampai 5 min bleh dpt...

ezzati:
sat gi...

fad:
biasa2 aje...

zuhaini:
hahhahaha... photographer ade shooting kat pahang tu yg kene hantar through YM