Saturday, December 26, 2009

sehati berdansa - fahrin dan scha

Saya sedang menonton finale sehati berdansa musim ketiga, belum di umumkan siapa yang menang. Saya tidak mengikutinya setiap minggu, ikut mood dan kalau sempat.Bila masuk final ni saya mesti nak tengok.
Rancangan sehati berdansa pada hari ni menarik perhatian saya, tapi bukan peserta pertandingan, saya tertarik dengan host rancangan tersebut.
Fahrin dan scha walaupun ade cerita sebalik mereka tetapi meraka nampak professional minggu-minggu yang sebelum ni malangnya minggu final ni pulak mereka nampak tidak serasi terutama bila scha "buat muka" semasa fahrin cakap "saya terpegun melihat dia dulu" lebihkurang begitu ayatnya.
Alamak dah nak umum siapa pemenang, saya nak chow dulu...

7 comments:

Lady of Leisure said...

ekeke.. ada sesuatu antara depa berdua ni kan..
;D

Sharinginfoz said...

memang sempoi dan penuh dengan proffesional.... bosan2 singgah ya

whisperingmoment said...

tapi kan..fahrin berubah muka tyme scha tengah cakap..memang laen sangat muka fahrin tyme tuh..jadi CURIOUS gak...~~~~=)

salam kenal n salam komen!!!

Nurhayati said...

sama la tak ikut sangat sehati berdansa ni.. tapi suka tgk scha..comel je dia ;)

salzahari said...

kesian Fahrin..anyway,mmg ada org ke3 antara mereka. nantikan saja ;) mula2 ingat mereka cover dari public psl break off tu rupanya mmg dah x leh diselamatkan lagi! whuuuuu...


** aissshhh....nape lak Nana & Sein leh menang? byk duit peminat mereka ni :p

yaya said...

Lady:
cerita derang tengah hot di pasaran...

sharinginfoz:
actually i dah beberapa kali singgah blog u cuma tak tinggal comment....ngeee...

whishperingmoment:
ha'ah dedua pun camtu nampak tak mesra bergurau-gurau seperti minggu2 yg sebelum... thanks for drop by, jap lagi nak gi jenguk blog u!

yati:
ermmm bleh tahan la cantik gak scha tu....

salzahari:
wow nampaknya u lagi tau pasal fahrin dan scha neh. ala2 wartawan hiburan gitew, post la cerita mereka di blog awk... hehehhee...

Ceritera Kaseh Diari Hatiku... said...

tu la..ingat mereka dah ok dah..tp putus juga akhirnya..xtahu la siapa yg salah..hrrmmm..
kalau u perasan@tgk..ada satu episod sehati berdansa tu yg tarian romantis tu..ada fahrin kata jgn terputus..jika putus..pas2 scha sambung..saya yg putuskan??..lebih kurang lah..so,wpun mereka berlaku profesional..tp pasti akan ada cacat celanya..hope mereka berdua akan berbaik wpun ada sengketa sebelum ni..

- xpuas hati sein n nana mng..pttnya sazzy yg mng sebab diorang menari mmg best..tp tu la..undi sms nie kita ssh nak jangka kan..

- amat kesian pada fahrin..hope dia sentiasa tabah n sabar..