Thursday, December 17, 2009

saya rindu kamu...



Saya rindu adam yang masa zaman baby dulu, geram saya tengok. Masa adam kecik2 dulu takdelah banyak kerenah macam sekarang ni, ye lah makin besar. Oh tapi yang adam pakai tu saya suka sangat, dulu beli di mothercare. Mother care selalu gak keluarkan fesyen2 topi yang menawan hati ikut season. So nanti topi ni adik adam plak pakai....

Saya sebenarnya sekarang ini tengah emosi + bengang + geram. maka nak tenang kan hati tengok gambar adam dulu2.

15 comments:

fiza said...

Sabar yer yaya ☺☺

Comel adam, tembam.

I pon rindu gak yaya, rindu nak pegnant lagi.

Queen said...

owh..sangat tension kalau dapat client gitu./.pernah gak dapat..but ade bos yang sangat baguss....dia yang tolong melengahkan dan mendelaykan lagi client tu dgn lebih entertaiment...tunjukkan contoh2 yg tak berkenaan....ahahahah..

sabar la yaya...

ala somelnyerla hai adam neyh....topi tu yang best

Mimy Hamid said...

aku pun rindu gak walaupun xder anak

ezzati said...

emosi??sabar2..tak lama lagi dapat baby kecik lg.. :)

baby mmg comel..kiut2..tenang je tengok..lagi2 adam tu kann..hehe

MommyDania said...

betul..betul! tension je tgk gmbar anak, tenang sket kan. eh..jgn tension2...not good!

Fid said...

tak lama lg ada adik adam

MeL said...

me too, klu klu tgh tension suka tgk pic mika ms baby. tenang je rasa..

Elyn said...

pipi adam dulu.... gerammmmm nyerrr

dey said...

hi hi yaya great blog..love it.
salam kenal ;)

Permata Hatiku said...

adam is sooooooo CUTE masa baby.. macam mama dia jugak :D

puan punyer said...

saya poon slalu rindu masa habib kecik. Sekarang dier semakin kurus sob sob

Mrs.R @ Emi said...

gerammsssss tgk adam baby...
cool down yaya..sama la..me tgh bengang jugak ni..rase nk lempang org pon ada..tp sabo je la :)
selamat tahun baru hijrah

yaya said...

fiza:
cepat pregnant lagi....

queen:
ha'ah topi tu yang best sekali!

mimy:
sikit tahun lagi ko ade anak.... nak kawin la katakan...

ezzati:
ha'ah muka baby semua tenang jadi bila tgk kita jadi tenang...


mommydania:
tu la tak best tension...

fid:
yeheee..... baby baru!

mel:
gimme 5 mel!

yaya said...

elyn:
Tapi skrg adam dah kurus :(

dey:
Thanks for drop by! akan menziarah blog kamu...

permatahatiku:
semua baby comel tapi bila dah besar and buat perangai terus jadi tak comel hahahhaha...

puanpunyer:
kasi vitamin bagi selera makan balik...

emi:
Emi u pun tgh bengang ke... tension jek kan...

isabelle said...

tengok gmbr anak masa dulu2 mesti best kan...
esp. part pipi tu.
haihh..nape la skrg ko dah kurus, nak oiii?