Tuesday, December 1, 2009

saya keluar jap....


Saya nak pergi APSH jap, nak setlekan fomema maid saya dah lama neh.... Tadi hubby sebelum keluar gi kerja request nak makan kuih karipap, so saya nak singgah pasaraya dekat umah saya untuk beli kentang, daging kurban byk arituh tinggal masuk dlm mesin chop, butter, tepung and telur semua ade kat umah dah. Petang ni saya hi-tea kuih karipap daging, besh! Okeh chow!

5 comments:

Farah said...

nakkk jugak!

yaya mane ko tempah cupcake adam yg mickey mouse hari tu? sedap la

fizamior said...

pos la sket kat aku ni ha...hahahahahhaa...
cup cake tu aku tak sempat nk makan pon..hahaha....

Siti Fatimah said...

sedap nyer karipap daging tue!!! yummy yummy nak cikit leh hihihi....

yaya said...

hohoho... nanti aku bagitau...

fiza:
tu arrr ko dtg lambat.....
nanti aku bagi...

ct:
jom...jom...jom...hitea dgn i

fazla said...

yaya..nk blaja ngn ko wat karipap daging..nt bg resepi ek..ehehe..;p