Wednesday, December 23, 2009

Masalah.....

Semalam selepas waktu lunch satu masalah telah datang, sampai lewat petang agak runsing saya dibuatnya tapi bila nak pulang rumah masalah tu nampak cam dah selesai.

Pagi ni tetiba baru sekejap neh masuk satu sms di hp saya, nah ko amik satu masalah baru. Memang spoilt my day! Bengang saya di buatnya!

9 comments:

Queen said...

sabar jela yaya...pe boleh buat...
hidup tanpa masalah hilanglah warna2 yang mencorakkannya... and we learn to deal with it right?

relaks and chill out....senyum selalu..ceria selalu..

i klik nanang u..happy cketttt...


xoxo

aieesha.salleh said...

sabar yaya :)
cian nanti baby kat dalam pun tension.. mak dia kena happy happy :)

dalam dunia ni, memang akan sentiasa ada masalah, kita je laa kena cari jalan the best nak settle kan nya

Zuhaini said...

sabar ya.. tu semua dugaan.. look at the bright side, mesti ada hikmah disebaliknya... :)

MommyDania said...

relax yaya..jgn tension2 ;)

Sharinginfoz said...

sabar ajalah masalah datang dan pergi yang penting macam mana kita hadapi..... bosan2 singgah le...

isabelle said...

be cool yaya.
jgn terbawak2 sgt tgh pregnant ni.

ezzati said...

nape ni..sabar2..

fiza said...

Bykkan bersabar yer yaya. Dugaan...biasalah tu. Senyum sket (^_^)

yaya said...

thanks to all of u ladies! u all punya comment make my day!