Wednesday, December 16, 2009

klcc




Saya letak gambar atas tu first kerana saya nak recommend makan di chakri palace ni, thai food sedap sangat, nampak tak anak saya beriya-iya makan. Berada di level 4 klcc, maybe will repeat makan2 di chakri palace kerana makanan dan service sedap. Harga pulak ermmmm... ok la tapi mana bleh lawan harga makan seafood kat umbaikan.... hehehehhe....
Dah dua minggu berturut-turut saya pergi klcc, masa yang last 2 week saya hanya lunch di chakri palace, beli toys adam di toys r us dan ambil seluar saya yang saya alter di klcc. Ye itu sahaja kerana manusia macam laut di klcc maybe sebab cuti sekolah, saya tersangat rimas dan kalau pergi klcc saya prefer masuk tandas yang bayar cos tak perlu beratur dan tak ramai orang, tapi kali ni tandas banyak yang renovation so tandas kat klcc dah jadi cam tandas awam yang sangat horrible. Saya rimas dan saya pulang ke rumah.





Ini pulak minggu lepas, saya pergi sekali lagi ke klcc, satu sebab dekat ngan rumah dan kedua kerana saya nak pergi mother care sebenarnya, saya suka mothercare outlet klcc, saya rase outlet klcc besar dan staff mereka pun ok. Malangnya barang yang saya nak beli takdak, adoi frust pastu ade satu baju maternity saya berkenan bila tgk online pun dah tak jual kat outlet mothercare klcc. frust saya! Pendek kata semua list barang yang saya nak beli semua takde kat mother care termasuk la baju mandi adam.


Heheheheh ambil gambar separuh, perut tak nampak...




Kalau mau kasi ini budak dok diam dalam stroller haruslah umpan aiskrim, tenang sikit nak bershopping




Adoi saya paling hangin kalau nak kene pakaikan adam baju yang nak beli, nak suruh cuba pakai jek amik masa setengah jam cos nak kejar die keluar masuk fitting room, melompatnya lagi, phewww...





Kene tangkap macam ni baru ok sikit






Adam syok tengok christmas tree dari atas
Akhirnya saya beli barang adam di parkson klcc sahaje, so kene pergi outlet mother care di tempat lain untuk mendapatkan barang-barang yang saya mahukan itu. Serius saya dah termengah-mengah nak layan anak bujang sorang neh.







Why so serious?








Meh sini gelak cam mama neh...




Sayonara, we all nak balik!



Psssttt... sekarang kan year end sale, jika ade tempat sale yang bagus-bagus dan berbaloi silalah tempek di blog anda agar boleh di kongsi mana tau berbaloi untuk saya juga.... :)



10 comments:

irvanqiesy said...

yaya,i selalu pg sogo jek...dkat dgn ofis and klu sale mmg sgt2 murah tau...lg2 klu ade wrehouse sogo...mmg murahhhh...ske yg murah2 nie...

isabelle said...

u have that baby glow on ur face!bestnya...(mula la gatal rasa nak pregnant balik).

i dah lama x pi klcc. should go there one day, i mean the chakri place.

my adam..kalo nak pakaikan suar swimming tu, jenuh dia londeh. xkan nak bogel je masuk pool. harus sume org lari :P

Mimy Hamid said...

sedapp woo adam makan haagen das..sikit??

aieesha.salleh said...

sangat sedap tengok adam makan and he makes me wanna go there sekarang.. oh, perut dah bunyik...

Mrs.R @ Emi said...

yaya..bdn u xnaik pon kan??jeles..
huawargh..klcc ramai la org..igt jumaat nk nk p carik kasut anakanda ku emily :)

Leen said...

Hai Yaya!
Gotcha! Ari yg sama leen g KLCC dan nampak yaya di mothercare.. comel je perut yaya! kalu yaya pasan ada stroller tbalik..angkara my nephew yg tak leh dok diam.


tata.

~ZuE~ said...

hi :) go to mothercare BSC and midvalley or d curve..bigger! ;)

yaya said...

irvanqiesy:
shopping tgh sales memang seronok... tapi sogo tu ramai org bangat

isabelle:
wahahhaha cepat isabelle.... buat projek mega utk pregnant!

mimiy:
hahhaha... i minta sikit pun die kedekut... itu budak kalau dpt aiskrim memang conquere.


aieesha:
hahahha my adam bikin terairliur yeh.... go get it at klcc...

emi:
tapi berat badan naik jugak, oh sekarang musim sale, sesuai la nak cari kasut emily!

leen:
awat tak tegur leen, yaya tak tau...


zue:
hahahha zue i memang kene gi mother care outlet lain cos nak cari barang yg i nak...

Zuhaini said...

tu dia Adam.. shopping kat KLCC ya..? :)

Leen said...

dah kelam kabut sy kt situ tak sempat nk tegur ..