Wednesday, December 30, 2009

happy birthday Emir!


Hmmmm... what should i say... okeh this entry suppose out yesterday unfortunately saya superb busy so tak sempat nak update blog. Last weekend we zoom to emir birthday party. Tema party red and black color oh kereta sekali. Walaupun hujan pada hari tu tapi birthday party emir sgt meriah dan FUN! Guest tetap hadir, deco, food, games semua superb! Birthday boy pun Handsome! Ahaks baju emir comel, saya suka sgt....





Red and black Ballon


Food i tell u superb! me, hubby and adam enjoy sgt makan, fatin i paling suka bee hoon goreng, u masak ke fatin, sedappppp! roti jala, skewer, pasta hah cannot name it cos byk, yummeh licious!



Ha... tengok...tengok... betapa sedapnya menikmati teh tarik ketika hujan, wallah!



Cup cake!




The host and clown yg sangat kecoh buat game, hehehhehe...





Adam kalau makan cake memang camni, die tak peduli kir kanan dah....




Bebudak yg participate dlm game semua dah besar, memang kalah la my adam hehehhehe...




Last picture before balik and penat nyot.. nyet..nyot..nyet... berborak, hmmmm... what should i say gambar ni ye, oh yeh fatin, next year gerenti u pregnant cos u di apit oleh i and hanis wanita mengandung neh.... hehehhehe!



10 comments:

Elyn said...

black & red memang cun!!

ezzati said...

hepy b'day gak emir..:)

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Yaya... Nampak glowing la your face... Sangat cantik... Owh!!! Adik Adam nanti boy ke girl ye... Hhhmmm.... Can't wait to see the baby... ::.

.small shoes. said...

Yaya!!!
Thank so much for the entry! hehehe.. baju itu guess where i bought it from..?? from ADAMs Kids! hehehe..

I mmg tak*ehem2* masak u!!!! Hahahaha.. SOrry so much tak dpt nk melayan u all but again THANKS SOO MUCH to you, ur hubby and adam for spending your time coming to our humble party.

er..bout 2nd one.. insyaAllah.. one day! =P

.small shoes. said...

tumpang comment satu lagi yaya...

to ezzati.. thanks for the bday wish!! =)

yaya said...

elyn:
ha'ah great color!

modok:
hahahhaha adik adam belum di umumkann gender, very soon!

fatin:
wah kat ADAM kids ke, i berkenan baju emir tu... btw thanks for inviting us!

MN said...

theme red and black ke?
memang lawa!

Mimi said...

babe u look so cumilll with ur bump! :D and adam as always cool and hensem.. dah besar kan anak2 bujang kita!

The Queen Bee said...

goshhh my face looked so puffyyy!!

puan punyer said...

alahai comelnya mak buyung ini... hmm muka u cam shila oiam... selalu ku bayang suara mu macam shila gak huhu