Tuesday, December 1, 2009

adam birthday at mil house

Alrite i buat entry birthday adam di rumah mother in law dulu pada hari sabtu. Actually ade 2 majlis pada hari sabtu tu, 1st majlis aqiqah nur damia which is anak fiza and 2nd majlis birthday kecil-kecilan adam sekali. Deco yang simple dari mama and baba adam.


Preparation



Si comel damia - majlis aqiqah dan cukur jambul
Damia ni bagus, maintain kewl di sepanjang majlis cukur jambul tu, tak meragam langsung. Lepas ni selamat bercukur botak ye damia....


Alrite tema birthday party adam di rumah MIL ni bola - manchester united. Ini taste baba neh semua, so we all anak berranak pakai baju merah la. Tengok tu ape yg adam cuba buat pun tak taulah...



my boy!




We all bersama kek manchester adam





Pinata bola






Cake cutting





Yes, i am manchester united fan





Confetti for birthday boy




Mama and adam




P/s: ade byk lagi gambar tapi i tak larat nak sorted plus tak sempat nak bercerita panjang, adam plak tetiba demam manje-manje hari nih. I malas nak gi ofc la hari neh..... ade masa i update...






7 comments:

Mrs.R @ Emi said...

hepi bday abg adam!!!

loveeee,
emily

irvanqiesy said...

hepi bday adam...yaya cpt update....

Farah said...

happy birthday adam!

hehe tak saba nak tunggu gamba yg kat A&W lak

ezzati said...

hapi b'day adam...

MeL said...

happy 2nd birthday adam boboy! nnti cpt update yg kat A&W plak. i tunggu u wat posting dl ;)

yaya said...

emi:
thanks...

irvanqiesy:
hahahhaha... ade masa yaya update!

farah:
hohoho video kat A&W tu dah siap, klako....

ezzati:
thanks babe!

mel:
will do :)

salzahari said...

HAPPY BELATED BIRTHDAY TO adam.. sorry, can't make it!