Wednesday, December 2, 2009

Adam 2 years old at A&W




For those yang i invite definately tau yang theme birthday adam ialah "Disney world cartoon". So i pakaikan my adam costume mickey mouse cuma takdak kasut kuning cam mickey la. oh costume bebudak u all bleh dpt di pelbagai kedai like me go to ballon buzz yang byk cawangan seperti di bangsar, great eastern mall etc.... kalau nak sewa pun ade, yang i tau kedai kat hartamas and subang la. Jom tengok adam jadi mickey mouse.....




Ini pulak kek adam, castle disneyland. I order kek ni di ampang point ermmm ape nama kedai tu i lupa, hot oven sumthing like that, but service dan rase sgt sedap u can even direct jumpa chef die ckp u nak mcm mana rupa kek tu plus kalau u ade gambar kek mcm mana yg u nak pun bleh buat. Tapi kek castle adam ni nak bawa dari ampang point ke A&W punyalah mencabar.... Cup cake sebelah kiri i order through online, sekarang ni byk order online cupcake so pilih jek la ikut suka hati. cupcake yang sebelah kiri plak hadiah dari Uncle fidot untuk adam. Uncle fidot ni kawan mama and baba. Mak die pun buat cupcake cake online Sugarsucre blogspot tak silap i. Rase die memang sedap sgt...

A&W food



A&W food (chicken, hot dog, fries and drinks)




Ni adam nak tangkap mika atau faris




mickey and mickey mama





Mickey ni kuat minum air soya






kesian baba cari baju mickey semua tak muat tang perut, muscle kat perut besar sgt katanya, tu mama suruh jadi pooh jek pakai baju half tu tapi hubby cakap nanti semua tak mau dtg party adam kalau baba jadi pooh, haruslah menangis semua bebudak especially si harith anak munirah.




Ini pulak adam tarik pinata yang penuih dgn candy and lolipop. adam pun sibuk nak rebut-rebut gak lepas tarik pinata tu. Dalam pinata tu ade lolipop besar which is siapa dapat die meang and dpt hadiah.




hah... sape yang dapat candy besar tu?






Iman menang, comel la iman jadi character jasmine aladdin






Disney world costume!





Mickey mouse terkejut jap bila A&W bear carried him





Lepas dah naik sheikh ngan A&W bear neh. Ade budak yang takut ngan bear ni, nangis beriya-iya pun ade, hehehhehehe.... anak sape tu?????? takpe i reveal entry yang lepas ni lagi syiok, u cannot lie with camera dude!





Games






Me and mickey enjoy~!






Ayo dis game ha bikin gamat tau, bebudak ni sibuk cari barang yang bear suruh, sape cepat bagi kat bear die menang, last sekali bear nak birthday boy mother shoe, berebut bebudak tu amik kasut i!





Ini game yang last





Kene menari ikut bear






Definately mama and baba join dancing!





and adam too!





Hubby menang best dancer!







Sorry la i tak sempat nak panggil semua, dah penat menari. Group photo yang ramai tak masuk






Cake cutting




Ini mickey sudah tukar baju and enjoying cup cake




Ticker bell kasi hadiah





Ayo comel la ini budak!





Ini adam terkejut castle die jadi setingkat, dah kene makan hahahhaha...





Kiss from mama and baba





Die dah start main dah...




Happy he is....





Thanks all friend and blogger yang datang Jua, munirah triplet, watie qarissa, siti mama sophia, mel mommy mika, Farah mama afif, Nazira mama adam, fiza mommy damia etc.... tak leh nak ingat dah weng kepala ni


Next entry kita tgk anak sape yang takut bear, anak sape makan roti sapu muka, anak sape korek idung, bapa mithali pegang anak sambil sebelah tangan makan ayo byk sgt utk i reveal, hahahaha... tunggu next entry!

21 comments:

Jua Zulkef said...

hahahaha...aku nanti entry esok. tapi macam dh tahu je semua jawapan tu.

irvanqiesy said...

wah...enjoice...jeles xdpt g...huhuhu

MommyDania said...

wow..happening btul party adam. tgk cake tu mcm sayang nak mkn. hehe

Ceritera Kaseh Diari Hatiku... said...

happening sungguh..comel jer bdk2 tu..bear A&W juga..hehe

MeL said...

ahaha..besh2! nnti upload lg byk2. cupcakes & bday cake itu sgt shedap. terliur i, rs nk mkn lg je

Farah said...

yeay! gamba sudah kuar..hahaha suka tgk btul tgk u enjoy menari hari tu yaya..tak padan ngan boyotnnye!


ceh i kena pergi belakang sebab sume marah i pakai heels tinggi sgt!hahaha


anyway tuan rumah memang sangat sporting! ok i tunggu next entry plak

Siti Fatimah said...

hi yaya...
thanks 4 the invitation we really had fun... wah i pulak yg x sabar2 nak tunggu next entry u nie hehehe...

yaya said...

jua:
hahahah... i suka suara u dalam video, very da ibu penyayang punya suara...

irvanqiesy:
heheheh.... ade rezeki kita jumpa...

mommy dania:
ha'ah i pun sayang jek masa nak potong kek tu...

ceritakaseh:
bebudak memang comel!

mel:
kek castle tu chocolate moist cake, i pun suka, shedap sgt...

farah:
tu arrr anak dlm perut aku pun menari-nari gak... farah ko jgn pakai kasut tinggi kalau diri sebelah aku, aku dah macam org kerdil diri sebelah ko... wahahha...

ct:
happy tgk semua guest enjoy and seronok. thanks for coming!

fiza said...

Wah...meriahnya birthday adam ☺☺☺, cute tgk gambo u & hubby joget (^_^)...sporting.

okinokiyo said...

Ala rugi nye tak datang sbb i nak laramkan nasyaaa hehe. Happy beday adam!!

Lady of Leisure said...

wow meriahnyaaaaaaa....
ada games lagi...
:)

ezzati said...

syoknyee b'day party ni..happening je nmpk...ehh..Iman tu nme sme ngan my niece... :)

mOmmy of Triplets plus One said...

yaya, jgn kejam sgt...jatuh saham anak teruna saya!

jetsetter said...

Hey!
suka la tgk gambar u nari ngn husband..menarik sungguh!

Elyn said...

happening gile la..... tak sabar nk tgk pic lain plak!!!

yaya said...

fiza:
kalau tiap hari menari camtu bleh kurus hubby i.....

okinokiyo:
hah kalau nasya dtg mesti menang best dress sebab aku tau mak die mesti sakankan costume anak die... next time insyallah ade lagi...

lady of leisure:
Boleh la sikit2, janji semua happy!

ezzati:
oh ye ke, iman tu my niece la jugak...

munirah triplet:
hahahhahaha.... saham anak u tetap tinggi kerna harith rajin, handsome dan mempunyai rambut yang menawan, kan harith kan..kan...kan....

fadd:
ahaks, fadd itu husband and wife dah terlebih enjoy.... i nak jemput u tapi tau u dlm pantang confirm tak leh pi....

Elyn:
meh tgk video plak...

Anasfadilah said...

yaya

i love the picture yg u and ur husband menari tu..cuteness!

gambar ada main kek calit kat hidung tu pun kiut sgt!

fizamior said...

the party was fun! fun! and fun! everybody sporting!!!! me & damia pon join dancing2 kat blakang tuh..haha aku klako gambor ramai2 tuh laki farah kat depan dgn afif.. ko katne farah?hahaha...

yaya said...

anas:
i pun suka dat picture....

fizamior:
farah kene band sebab pakai kasut tinggi, dah le tinggi...wakakaka

Pena Menari Mengikut Hati said...

Happy Birthday ADAM....
Nice party Yaya

Watie Aziz said...

yaya,
aku lum sempat nak update blog pasal adam's bday, gambar tak transfer lagi..cerita tanpa gambar sungguh tak syiok..wakkaka...

once aku masukkan i let u know kay ..tq so much dear ..walaupun aku lambat datang ..sorry again ..but i realy enjoy & had fun! laki hang memang leh jadik best dancer nyah!!! hahahaa