Wednesday, November 18, 2009

soalan di pagi hari


Adakah anda hafal no kad pengenalan suami/isteri anda?
Nombor ape lagi yang anda hafal?
Ade yang jawab no akaun bank ke.... :)

20 comments:

okinokiyo said...

yaya, aku hafal semua no ok..no acc bank & ic anak beranak.

Mrs.R @ Emi said...

ye..sy hafal no.ic kami 3 beranak..akaun bank cimb sy n maybank husband sy..hihihi..no.telepon kwn opis pon byk terhafal dlm pala otak ni..sbb slalu kena replace receptionist time die absent...

irvanqiesy said...

sy hanye hafal ic hubby n me...no.hp family ade 2,3org...no. a/c mmg tak terhafal la...pnjg ooo...

tp hubby xhafal no.hp sy so mcm mano??? :((

Zuhaini said...

ic hubby saya selalu terlupa... ic saya dia ingat! huhu :(

Mimy Hamid said...

no akaun bank semua hafal..heheheh

ezzati said...

no ic n no henpon sendiri je ingat n no phone kesayangan...yg lain gilo hampehhsss...

penting oww no phone tu sbb sy penah hilang henbeg..henpon segala sume xde..recover no kt celcom blk pn x dpt no..nk mtk tlg org time tu..susah dowwwhh....

Lady of Leisure said...

ingat2 lupa.. hihi...
tapi yg depan tu confirm ingat sbb tarikh birthday kan..
:)

yaya said...

mai:
ko memang bagus la mai, aku nak cari secreatary cam ko....

emi:
emi, you selalu makan kismis ke, dahsyat kepala u bleh ingat pelbagai no....untung husband u dpt u!

irvanqiesy:
perempuan memang selalu hafal, lelaki payah...

zuhaini:
husband u hebat!

mimy:
bagus! akaun bank tu penting...

ezzati:
ayo takut la jadi camtu...

lady:depan tu memang senang nak ingat, birthday date la katakan...

MommyCT said...

No IC hapal la.
No acc tak le...tp laki aku dah keyin kat notad tepon aku hehe.
Hmm tapi aku still lufer password internet banking dia..ceh..

zarin said...

hahaha sesungguhnya i tak hafal ic husband and kengkadang tu ic sendiri pun boleh lupa...
nasib phone no dia i ingat :D

MommyDania said...

i hafal no ic, no acc, pin no atm tp no hp xhafal. hhuhuhuhu

Ms Lola said...

no ic, 4 angka je kan.. hafal le...

nydia-mama akif said...

no ic suami pun asyik lupe je, inikan no acc bank...huhu

az1ra said...

Yaya,
aku hafal no ic hubby,my kid Lisa.Hubby pun camtu gak..aku tak hafal no akaun bank tapi aku hafal pin # ngan username & password online banking hubby..hehehe nampak sungguh aku selalu sedut duit dia...

Pena Menari Mengikut Hati said...

yaya, i hafal no ic i and no surat beranak my dotter. and since i takde hubby, i hafal everything boss i punya...
ic no dia, hp no dia, acct no dia, no krisflyer dia...no hp laki dia... :p

fiza said...

Jawapan..saya hafal no hp, IC hubby & my account no. jer.

Lepas delivery, punca kuasa ingatan amat terhad, mudah lupa jadinya...ahaks...

iEfa said...

wah hebatnyer hafal no account..ni sure kess slalu online soping =D

only hafal hubby's ic :D

gee ryder said...

i hafal ic husband jer..
my kid aqeel pun xhafal..no acc lagilaa

Farah said...

hafal no ic! lagi satu hafal no tepon ekekekek..tu jela aku hafal..no akun tak hafal la! kalau banyak duit mungkin aku hafal jugak hahahaha

ina said...

103 telekom hurmmm hurmmm