Friday, November 13, 2009

semua nak diheretnya sekali...



Adam sekarang kalau nak keluar jalan atau pendek kata keluar rumah je la mesti macam-macam benda yang die nak bawa. gambar kat atas tu last week kami baru turun kereta nak masuk mid valley, nah semua die nak bawa, belon merah tangan kanan bawa, belon kuning kepit sebelah kiri, bantal kesayangan pun tak ketinggalan. kalau ade 10 tangan, 10 barang die nak bawa agaknya....



Gambar kat atas plak pukul 7.30 pagi nak keluar gi breakfast, macam biasa bantal kesayangan nak heret jugak, giraffe pun nak bawa, botol berisi air masak memang die dah biasa bawa kemana-mana kalau keluar. Yang air masak tu memang i ajar dan galakan minum air masak dari air yang manis-manis kat luar tu...

Tengah syok tengok iklan kat TV sambil pegang drum stick


kualiti gambar adalah dari Hand phone maka hasilnya gitulah.... Macam manalah adam nak gi sekolah tahun depan, semua barang nak heret pergi sekolah nanti.... camno???????

8 comments:

jetsetter said...

Dia tau dia nk dapat adik tu! pastu dia tgh blaja la angkat benda2 so that dia lih angkat adik dia pulak lepas ni!

Anasfadilah said...

kena beli beg troli nak pi sekolah esok

senang nak angkut pi angkut mai..hehehe

ezzati said...

hehe..msti dia takot brg dia org amik la tu...comel je perangai...hee :)

isabelle said...

heret adik pegi skolah sekali, adam.
baru adik x dpt manja2 lebih2 dgn mama. hehehe

Zuhaini said...

ahaha.. sama la macam alia.. sometimes dia tengah pegang benda apa-apa pun, macam buku cerita, sekali kita ajak dia ke supermarket, dia kata "awak.. awak"..

lah.. last2 kena bawak la jawabnya buku tu.. huhu :(

Farah said...

bagus yaya ajar adam bawak air masak

fizamior said...

adam, jgn heret mama sekali pegi sekolah udahlah.. :D
** adam mmg good boy sbb suka minum air masak

yaya said...

fad:
ha memang kene train angkat barang2 adik die esk nanti, angkat adik takut la gi nak bagi...

anas:
ha tu la beg troli kene cari kalau die nak angkut semua nanti...

ezzati:
kedekut barang die bleh tahan budak neh...

isabelle:
wahhhh... heret adik gi skola sape nak bagi adik bf...

zuhaini:
tu yg payah tu kan...

fara:
minum air masak tu memang kene ajar...

fiza:
heret mama, tak keje la mama...