Thursday, November 19, 2009

saya hari ni...



Saya adelah dalam keadaan yang kurang sihat, takde mood dan lemah.
Saya baru lepas muntah dalam mangkuk tandas berlambak-lambak, saya muntah kerana perut masuk angin agaknya, saya breakfast lewat pagi tadi dan kini saya sakit kepala....
Mood adelah tidak baik macam-macam perasaan seperti marah, sedih, geram, tension dan rasa nak pukul orang.....

9 comments:

FaizAmYAirieL said...

amboii gangsternye die nak pukul org..ehehee..sabar sabarr..rehatkan diri anda k..

MommyDania said...

sy takut. lariiiiiiii

fiza said...

Be cool dear (^_^), istighfar banyak² & get well soon.

fizamior said...

Lor.. Cian ko x sihat.. Ok sila abaikn sms aku yg ngaco ko pg2 tadi.. Aku takut kene pukul dgn ko je nih.. Huhu...

Mama Adib said...

ciannya

tq beb, pastikan biskut.coklat sentiasa di sisi mu,kurang-kurang ada benda leh d kunyah kut-kut terlewat makan

isabelle said...

oi..oi..sabar oi.
part rasa nak pukul org tu yg bahaya tu.

ezzati said...

get well soon ok.. :)

yaya said...

faizah:
rase jek, bukan pukul bebetul...

mommydania:
jgn lari... nanti saya kejar...

fiza:
thanks dear!

fizamior:
muahahahah... esk maybe aku jumpa ko...

mamaadib:
oh ya, thanks da advise...

isabelle:
hahahahha... rase jek...

yaya said...

ezzati:
thanks bebeh!