Monday, November 9, 2009

Phewww... penat


Phewww.... lasat saturday and sunday memang memenatkan.....
Oh my adam sudah potong rambut, sgt pendek okeh! dah mcm budak masuk sekolah military i tgk anak i. Lately pun adam jadi sangat garang, asik nak belasah orang jek keje, mangsa terbaru die yang selalu kene sudah tentu my maid, walau pun pukulan dari budak tak sekuat mana tapi adakalanya perit jugak. Kalau die pukul my maid depan mata i memang kene jentik la jari tu... pastu muka muncung mata pandang bawah. I nak die tau yang pukul orang tu salah, kalau tak suka kak dewi bagi makan cakap jek lah.... yang si dewi ni pun satu kekadang suka menyakat adam, dapat la ko sebijik penampar si adam...
oh thicker kat atas tu, dah bleh tau baby gender yek... tapi kekadang still tak leh nampak lagi... tengoklah nanti check up hujung bulan ni nanti. I harap instict i betul.....
Cerita dan gambar aktiviti sabtu dan ahad akan menysul selepas ini... kalau ade mase ye.....

7 comments:

Jiey^Mien said...

I pun slalu jentik ian bila tgn dia tu sibuk nk lepuk org..
=)

FaizAmYAirieL said...

samela dgn airiel yaya..tetibe je kalau die geram die lepuk bibik die..kalau x bibik nenek yg kene x pon papa x pon abg2 sepupu die..last skali kalau dah boring sgt baru la ibu die yg kene..ekekkee...die bosan kot tu yg suke lepuk2 org..ekekee...

irvanqiesy said...

ehem...ehem...ape instict u yaya???

isabelle said...

xsabar nak tgk rambut baru adam.dah gaya military, tu yg garang sgt kot..smpi lepuk2 org.hehehe

yaya said...

jiey:
jentik memang best... kalau lepuk die balik takut tak sedar diri la plak...

faiza:
bleh tahan bebudak skrgkan... pandai pukul org...

irvanqiesy:
eceh... instinct i itu rahsia...

isabelle:
tu la military boy dah pesen rambut...

Jiji said...

i budak garang garang ni selotep jari dia heheheh (agak kejam jugak)

yaya said...

jiji:
jiji, ko bebetul selotepkan ke.... mak ai biar betul ko neh...