Monday, November 30, 2009

Penat budak neh...

Setelah tamat birthday party adam di A&W semalam, lebihkurang hampir pukul 7 kami sampai rumah, solat maghrib layan adam buka hadiah birthday. Die tengah sibuk2 main hadiah die tetiba minta susu, i bagi susu tak sampai beberapa second budak ni dah lelap susu pun tak habis, penat betul si adam kodam neh. Ape taknya 2 hari berturut-turut celebrate birthday adam, sabtu kat rumah MIL, ahad pulak belah my side, i pun tak tau nak update yang mana dulu, u all nak yang mana? teeheee..... Bukan adam jek terpeleot, mama and baba pun same terpeleot. Anyway thanks pada semua yang hadir....
Will update later...

3 comments:

MeL said...

update yg kt ur MIL dl hehe..ikut turutan. neway, bday party adam sgt fun! the bday cake & cupcake are marvelous!! ;)

Elyn said...

aiyooo mcm mana bule termiss bday adam ni!! btw thanks yaya invite we all. tp i plak leh lupe!!

yaya said...

mel:
wuhuuuu...thanks dear!

elyn:
it ok! tahun2 akan dtg masih ade lagi....