Thursday, November 12, 2009

Menyibuk!

Saya bukan menyibukkan diri saya tapi saya mmemang sibuk dengan kerja-kerja saya. Selalunya bile masuk bulan-bulan hujung tahun memang saya sibuk dengan kerja-kerja di ofc...
Walaupun saya sibuk saya cuba update blog saya selepas saya solat subuh. Pergi blog orang lain sudah semestinya cuma saya tak tinggal comment kerana nak cepat mengejar cerita-cerita menarik di blog kengkawan yang lain. Ade hampir 10 blog yang saya nak add dalam list blog saya pun saya tak sempat. Jadi kengkawan walaupun saya tak tinggal jejak di blog anda tapi saya tetap melawat.
Next week saya ade event di melaka, manakala next month di perak. Phewwww... bila tgk job schedule bulan november dan disember memang penat dan busy. Saya dah dua malam balik lewat, sampai rumah hampir jam 11 dan maid saya dah tidurkan adam. 2 hari lepak di studio recording untuk corporate song client saya. Gosh cerita pasal kerja buat saya lagi penat, so ENOUGH!
Ahad ni saya kene attend birthday party, alamak pinata birthday boy saya belum buatkan lagi! Sabtu saya ade list yang nek kene buat. Phew... banyak nye to do list......

5 comments:

isabelle said...

wahhh..what a bz mommy u r.
xpe...get going.
once everything is done, ok la semua.

Lady of Leisure said...

hehe.. takpe no worries.. i pun sama gak lately..
tak menang tangan nak reply komen n letak komen..
sometimes ada yg terlepas pandang hihi..

Drama Mama said...

i baca pun dah rasa penat yaya. u preggie plak sure bertambah2 penat. take care ya

yaya said...

isabelle:
bz bangat neh, tapi bila tgk commision sengih lebar, tengok gaji lagi senyum lebar, tengok bonus plak tidur senyum terus...

lady:
ramai org busy nak akhir tahun ni agaknyakan...

drama mama:
hah memang penat, nasib penat yang berbaloi...

ezzati said...

huii..bc n3 ni pun terasa letih..hehe