Wednesday, November 25, 2009

kenapa 4 hari menyepi....


Ya kenapa 4 hari blog saya menyepi? Nak saya cerita dari hari sabtu ka.... Okeh sabtu Kami pegi ke 2 shopping mall sekali gus, kali ni sakan membeli belah di sunway pyramid dan Mid valley. Dah lewat petang hubby ajak balik rumah mak(MIL) cos MIL minta hubby temankan dia pergi kenduri kahwin. Sopetang tu jugak pergi balik umah MIL and malam pukul 11 lebih baru sampai umah kami di ampang, balik hari saja...
Ahad Kami pergi ke jemputan kenduri kahwin. Oh yang ni ade gambar rasenye, makanan sedap, dessert sedap, gift die pun best. nanti la kalau ade masa post entry gambar. Belah petang plak family i lepak kat my house except kaklong family tak dak... Lepak dari petang nyot..nyet..nyot..nyet... makan...makan..makan... sampai malam.
Isnin dan selasa paling kelam kelibut saya di buatnya.... Sekali lagi tangan adam terseliuh.... berbandage lagi tangan anak ku si adam tuh, kali ni right hand. Macam mana bleh terjadi tanyalah baba adam.....Tension saya di buatnya pada hari isnin dan selasa kesana-kemari pergi check tangan adam, tapi petang semalam saya singgah kllc untuk pergi bank company, kalau dah singgah klcc mesti ade yg terbeli maka bagi mereleasekan tension saya 2 hari tu, membeli-belah di modernmom memberi kepuasan!
Hari ini belum ade cerita lagi.... harap-harap segalanya berjalan lancar dan takde perkara yg tak diingini berlaku. malam ni macam nak pergi great eastern mall jap....


10 comments:

Nurhayati said...

penuh betul aktivitinya..patutla senyap je.hehe

aduhai cian adam.. moga cepat sembuh yer.

puan punyer said...

cepat baik yer abang adam........ adik tengah tunggu nk main ngan abg adam tu

MommyDania said...

awat tangan adam?

irvanqiesy said...

cian nye adam...hope adam cpt sembuh...

Drama Mama said...

hecticnya. tapi we all pun kalau weekends hectic camtu gak la.

kesian adam. camna tangan dia terseliuh tu? speedy recovery ya adam!

FaizAmYAirieL said...

lor apesal tangan adam berbandage2 ni..ciannyeee..ngeee..wah soping sakan ko yaya erk..mood soping dah sampai erk?? mabuk dah xdek ker?

fizamior said...

yaya.. aku pon kemaruk ke shopping complex jek lately nih...hahahhahaha.... macam tak puas jekkk.. ni pon ade lagi macam meracau meroyan nak gi shopping lagi...hahahahaha...

adam, be strong ya.. get well soon.. hugs... XOXOXO

.small shoes. said...

ala... mommy jgn stress2 ok.. not good for u.. and wish Adam a speedy recovery!!

yaya said...

YATI:
aktiviti yg memenatkan..

puanpunyer:
hehehehhe.... adik saya asyik tak reti dok diam dlm perut mama

mommy dania:
baba dia hempap, baba lupa yg die besar...

irvanqiesy:
thanks auntie!

drama mama:
hectic giler, rasenye mostly weekend semua org camtu kot...

faiza:
ha'ah mood shopping sudah mari, mabuk muntah dah takde tu yg kembali ayay asal tu...

fizamior:
thanks autie doakan adam!

fatin:
me too hope speedy recovery for my son, thanks fatin...

dayah aziz said...

nice blog.....
=p
visit mine ok...