Friday, November 20, 2009

Dah besar budak neh...


Bila saya tengok gambar adam kat atas tu dalam hati saya mesti cakap "eh, dah besar dah anak aku". Gambar kat atas tu sengaja di warnakan camtu, adam dah rupa "abang" sangat la mama tengok. Jumaat depan Raya Hajikan, jumaat depan la hari lahir adam, 27 haribulan tepat plak jatuh waktu raya haji. Wahhhh... anak mama dah cecah 2 tahun jumaat depan! Sekarang kalau saya tanya adam "what is your name" kekadang die akan jawab "Abang Adam" sambil tepuk dada die. Budak neh tengah layan mickey mouse club house kat disney channel, favourite die tuh!

15 comments:

Mama Adib said...

beb
memang secara automatik akan besar bila dah nak jadi abg ni he he

Elyn said...

yeah pejam celik pejam celik dh nak jadi abang adam!!!

ezzati said...

Happy b'day Adam in gedenace.. : )...dh bole ada aweks ni..hehe

isabelle said...

wah...dah pandai jwb nama sendiri.siap dgn ada title abang lagi. hehehe

Mrs.R @ Emi said...

encem abg adam neh...
kalo panggil abg kodam lg best kan??hikhik

irvanqiesy said...

mom big boy...sekejap je anak2 ni membesar...

Jiji said...

layan sambil berdiri!

yaya said...

tu ar... baby beshar katanya...

elyn:
ha'ah abg adam kodam

ezzati:
wah awekssss....

isabelle:
gitewww la anak aku...

emi:
hahahah... i gatai kekadang kalau geram atau marah dgn die i panggil "adam kodam". puncanya...

irvanqiesy:
H'ah sesedar dah besor jek...

jiji:
kalau tgk tv mcm2 gaya!

Drama Mama said...

abang adam sayang kiss kiss adik dalam perut mama tak? hehe

LIP said...

just wanna say elo to adam.... ^__^

puan punyer said...

dah besar adam.. saya perasan budak nk ada adik mmg nampak dah besar ;))

Watie Aziz said...

alahai comeynya budak nih! ..bangga btol sebut "abang adam"...good boy adam ..:)

hehe..see you end of this week dear!!

yaya said...

dramamama:
abg adam tak kiss baby dlm perut pon, mamanya gtakut kalau adam dekat ngan perut, takut tertendang dek adam...

lip:
adam say: hello 2 u 2!

puanpunye:
tu yg jadi abg adam tuh...

watie:
:)

FaizAmYAirieL said...

lor apesal tangan adam berbandage2 ni..ciannyeee..ngeee..wah soping sakan ko yaya erk..mood soping dah sampai erk?? mabuk dah xdek ker?

gee ryder said...

adam nmpk lg bsr la dr aqeel, walhal aqeel dh 2 thn dulu hehe..mgkin sbb nk jd abg kot

erm samala ngn aqeel mmch tu pun feveret dia