Thursday, November 5, 2009

Coming Weekend



Aktiviti weekend sudah penuh... ayo penatla saya!
kawan-kawan, suami dan anak sudah booked saya!
You all weekend ni buat ape?

14 comments:

fizamior said...

haha.. aku blm plan lagik.. masih belum ade plan.. wei ko ke mana? haha..

zarin said...

weekend..huhuhu saturday blm plan tp sunday we r going to teluk chempedak weeha...

yaya said...

fiza:
weh, abg am ajak balik umah mak sana. ko balik tak? kalau ko balik aku bawak sample card tu utk ko view...

yaya said...

zarin:
teluk chempedak, best tu....

sarah al -idrus said...

weekend exam.hehe

Lady of Leisure said...

weekend ni tak ada plan lagi...
hihi.. kalau boleh nak habiskan masa dengan husband n anak2 dengan berehat di rumah..
:)

Farah said...

maybe pergi shopping bra baru hahaha

MommyDania said...

blum decide tp mgkin ke rumah MIL di muar / melepak dirumah shj.

fiza said...

This weekend...balik umah mak, PIL, attend birthday party & party tupperware ^_^

aieesha.salleh said...

waaa... sonoknyer dah ada activity :)
like myself, ada wedding di senawang nak attend.. rasanya asik terima kad kawin kawin je skang. musim dah sampai ^_^

isabelle said...

shopping cari epilator.hehe.

dgn gi swimming kot with mamapasha.

FaizAmYAirieL said...

besh besh..daku suke full full nih..daku mulai esok je dah full..ehehee

shyad said...

kitorang pegi beday party ank my fren.
sgt teruja utk party ni...sbb ni kira 1st qistina attend party selain dr party beday dia sendiri...hihiiii...

yaya said...

sarah:
good luck sarah!

lady:
oh quality time with family at home pun sgt best....

farah:
bagus idea tu... aku pun nak gi beli segala atuk nenek inner neh...

mommydania:
balik muar best tu dpt breakfast sate dan meebandung muar.... slllrrrp... sedap....

fiza:
wow party tupperware, hehehhe i blom ade experience lagi join party tupperware...

aieesha:
ha'ah betul... musim kawin dah nak sampai...

isabelle:
shopping memang best!

faiza:
wow lagi advance, friday dah penuh activity, cuti yek

shayd:
birthday party best sebab bleh makan kek and dpt party pack....