Thursday, October 22, 2009

Tak jadi



Semalam saya tak pergi pun ikea, sebab pukul 5 petang saya buka tingkap office nak tengok arah jalan ke ikea, perghhhh giler jem!. Gambar kat atas tu kereta keluar dari basement pun terkedek-kedk beratur perlahan-lahan nak keluar. Tak kose la aku nak meredah kesekan kan tu, elok dari office nak ke ikea 7 min drive terus jadi 45 min plak kang, maka balik main2 dengan adam adalah lebih seronok....




pukul 8.30 malam baru reda jalan...



9 comments:

Lady of Leisure said...

kalau ke sana lady suka makan curry puff kat ikea.. sedap sangat.. skali makan boleh sampai 2-3 hehehe...

ezzati said...

kete byk x penah abis kan...hehe

Elyn said...

smlm mmg jammed nk ke area sana.....

Farah said...

erk..area dpn phileo tu kalau tak hujan pon jam..kalau hujan lagila teruk..

Ms AiReEn MoHd said...

yaya umah ko tak der chat bok ker ya...penat aku cr....muakka agenius dlm carutan bleh gitu...wakakakak byk nau ngadap kompite tu pasal aku ni rabun ya oi

azzamoro said...

opis ko area mane ni yaya. worst yer jam dia...

jetsetter said...

apsal sampai gitu skali?tp..org msia mmg byk duhet :-)soppinggggggggg je memanjang :p

Nurhayati said...

betul2x..smlm pegi OU jem teruk jua.. huhuhu

yaya said...

lady:
ha'ah i pun suka curry puff tu... kalau pergi ikea memang tak tinggal

ezzati:
ha'ah, kereta makin bertambah...

elyn:
tu arrr... apsal yek?

farah:
100% setuju ngan statement ko farah, nasib baik umah aku arah ke ampang so senang sikit...

aireen:
chat box aku dah hilang pastu aku malas nak masukan balik...

azza:
opis aku kat phileo damansara, kalau arah ke damansara meang jem, sib baik aku berlawan arah witch is nak balik ampang so okeh la...

jetsetter:
wahahha, betul la fadd, agreed with u!

yati:
wahhhh... u pun same ke...