Wednesday, October 21, 2009

pergi ikea


Saya nak pergi ikea sebab ade barang yang saya nak beli, hubby plak ade meeting petang neh so die suruh i pergi sendiri.
Aduh nak pergi sendiri drive kereta malasnyalah, siapa nak temankan saya? jom....
oh jangan malu2 segan... jom...

9 comments:

Farah said...

ko cuti ke yaya?

yaya said...

dok ah... ofc aku dekat gak dgn ikea.... nak bergerak gi yg malas neh...

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Alaaa... Kalau opis sebelah menyebelah leh la temankan... Ini, nun jauh di sana.... Uhuk!!! ::.

yaya said...

ahahahha... sebelah menyebelah senang jek lah...

Cest La Vi said...

kalau i ada di KL ni sure i terus call you n dating sama2, tp apakan daya, hahahaha sila beli bag biru tu yaya, almaklum dah takda plastik bag kan skrg, ntah apa2 aje ikea..

tingin plak daim cocholatecake bila sebut ikea ni, hihihihi

FaizAmYAirieL said...

pegilaa yaya..sile silee..ehehee

isabelle said...

aisey...terlepas la mak nak nyibuk.
hahaha.

pet said...

ciss kalau ku masih di sana pasti kite sedang menikmati curry puff ikea skang..hahaha

yaya said...

NAZIRA:
hahahha... tu la nazira, kalau u dok kl lagi mesti selalu kita jumpa...

faiza:
jem teruk maleh....

isabelle:
tu ar kalau tak bleh together2...

pet:
hahahhahah... kalu ko nak gi ikea cam arituh, jgn lupa amik aku jap cam ari tuh....