Friday, October 16, 2009

Mengejek jek keje

Si adam ni sekarang padah2 suka mengejek orang, paling suka ejek saya muntah. kalau saya muntah dalam bilik air, die dok megejek saya muntah uwekkk...uwekkk...uuwekkk kat depan tandas. Saya yang lemah longlai lepas muntah keluar bilik air terus terkejut tgk selimut ternaik macam hantu, rupa-rupanya adam menyorok dalam selimut pastu nak terkejutkan saya, Kalaulah mama ni ade sakit jantung dah masuk ICU agaknya.....



Menyorok macam hantu dalam selimut

Terkejutkan mama!

16 comments:

fizamior said...

hahahaha!!! adam so cute!! adam dah pandai dah skang ni yea.. aku rasa dia try to attrack ur attention tuh.. babe, u still muntah2 lagi.. rest k? main dgn adam..hihihi...

precious innocent said...

awat la adam nie sama dgn ryan ek? depa pakat ke ape...

ryan, masa i dok batuk2, dia suka
uhuk2 balik.. pas tu, kalau dgr i uwek, dia pun nak uwek, siap jolok tekak.. ngada tul!!!

-mama emma®-

MN said...

OMG!! my kiddos pun suka nyorok2 dalam selimut. lepas tu bila i keluar toilet konon2 kejutkan i. :D

yaya said...

FIZA:
Adoi nak pengsan pun ade masa diterkejutkan si adam tuh... fening mak!

EMMA:
Ryan u pun sama ke? Depa dok pakat diam2 latu....

MN:
Hhahahhaa.... anak u pun sama ke MN. Kreatif depa ni sebenaqnya...

Zuhaini said...

hihi.. sian mama dia.. sabar ya.. :)

oh ya, lagi satu, kena jaga percakapan! rasanya yg itu pun dia suka belajar.. huhu :)

CiKaYu said...

ooo...noti ye adam! usik mama!

Jiji said...

ejek dia balik!!@!!

Hehehe best main hide and seek ngn anak ni! expression muka derang is priceless!

Emilia said...

alala...comel pulak terkejutkan mama ye... :D

iEfa said...

adam bijakk bbijaakk :D
ciannn mama dam...hihihi adam adamm...tringt nur kasih :p

Jiey^Mien said...

comelnya en. adam hencem neh!!!

sarah al -idrus said...

kak yaya. cadar kat rumah sebijik mcm tu okay.hehehe ausino ek

Cest La Vi said...

hahaha sangat pandai adam, cheeky aje wat mamanya camtu, makin besar makin bijak, makin banyak kepandaian dia disamping makin 'besar' la peti suara kita kan, hihihihi seronok pulak i baca you muntah2 ni yaya, windu zaman ngandung, huahuahua, jgn dah ngndung sok surrender plak daku ini,

Drama Mama said...

wahhh pandai adam, nak hiburkan hati mama dia yang tengah mabuh. hehe...good medicine for u tu ;-)

isabelle said...

cute betul si kodam ni.
ada hati nak ejek mummy dia.

yaya said...

zuhaini:
betul la zu, la ni adam dok ikut ape org ckp...

cikayu:
adam cabut lari....

jiji:
ha'ah agreed with u!

emilia:
comel sgt sampai nak pengsan mama adam

yaya said...

iefa:
hahahahha...adam nurkasih

jiey:
jiey awat private blog tak invite yaya? grrrrggrr marah neh...

sarah:
gimme 5. yup aussino

nazira:
ayo tak seronok wo muntah2 neh badan penat....

drama mama:
yup terubat sikit hati walau rase nak cubt.hahahha...

isabelle:
cute la sgt anak aku....