Friday, October 23, 2009

Deting ngan jua

Hahahhhahha.... jua, giler aku ciplak sebijik tajuk entry mu. Jua telah sms saya semalam ajak berjimba-jimba di ikea and the gang tengahari hari ini.
Wah saya masa jua ajak berjimba-jimba di ikea tu punyalah suka kerna saya memang nak gi area ikea tu untuk beli barang mengada saya tu.
Okeh kat bawah ni pun aku nak gi tiru sebijik ayat jua di blognya, jua tolong excuse mak buyung neh... wahahahha.... (copy paste sg keji okeh)
Kami nak deting di mana? Buat apa?

Makan, borak, gosip, shopping, pastu balik rumah blog ah cerita deting kami. Kan jua kan...

Siapa nak join? weh rugi weh tak join sebab boleh tengok yaya terkini mengandung. Tengok saya tak best, tak kuasa i nak bagi u datang semata-mata nak tengok i. hahaha. Siapa nak join jom lah. JOM LAAAAAAAA!!!! Pukul 12. Kat ikea. Best weh, IKEA tau. Kalau dah nama perempuan, pentipu lah tak suka IKEA. Kalau cakap nak masuk jalan-jalan, mesti ada juga barang terangkat masuk bakul. Lagi best kalau kot-kot jua nak lunch kat food court IKEA. Bayangkan meatballs yang dilimpahi brown gravy itu. Juga chicken wings garing. Bayangkan keenakannya!!


6 comments:

MN said...

kalo deting dgn jua, mesti area situ! *wink*

Mimy Hamid said...

enak dong meat ball itew............

isabelle said...

aritu p ikea dgn mamapasha. setelah sekian lama dgr org citer ttg meatballs tu, baru la i dpt rasa. tapi err...for my tastebuds, i rasa biasa je. haha.teruk x?
but i love the Daim cake

salzahari said...

berjimba2? sedapnya words itu..so aoa hasil jimba2 itu ? (nasib bkn j**m**n)

i pun mcm is...rasanya meatballs tu biasa2 je (ke ayat sedikit jeles sbb x dpt join?) :p

Siti Fatimah said...

alahhh rugi nyer x leh nak joined nie yg jelez nie :( hehehe...

yaya said...

mn:
mestilah are tu mn dokek dengan umah dio. nasib dekat ngan ofc i.

mimy:
oh memang enak bila makan sambil borak2...

isabelle:
daim cake tu pun i suka, memang sedap...

salzahari:
hahahah... berjimba-jimba tu ayat i...


ct:
next time join tau!