Monday, October 26, 2009

Cerita pendek


Sabtu kami pergi wedding di ara damansara kemudian ke klcc, niat asal adelah nak pergi bank rhb klcc sahaja tapi terjebak....
Ahad kami menyambut tetamu di rumah, mandi-manda di swimming pool dan makan!
Semuanya tak sempat nak cerita detail apatah lagi nak masuk gambar kerana saya nak gi meeting di shah alam. Petang nanti nak pergi makan mee goreng mamak kat seksyen 9 lepas meeting, teringin nak makn mee goreng mamak plak....
Dah korang semua gi buat kerja!

5 comments:

Jiji said...

Tgh makan chendol dan rojak @!~

yaya said...

jiji aku tau cendol sek 9 tu, adoi pekena cendol tengahari panas neh memang best!

Lady of Leisure said...

betul2...
i baru jer nak tambah, makan cendol n rojak mamak time panas2 ni best gakkan..

Cest La Vi said...

sakan mak yong ni gigih berkeja, lari sana sini, cayalahhhh..

lenkali pi shah alam, beep k, bule i berlarian pegi kat u, hihihihi

yaya said...

LADY:
Wow semua pekena cendol neh, tak boleh jadi, i kene gi cari gak...

nazira:
ye ke nazira... nanti kalau i ade meeting kat shah alam lagi i sms u yeh...