Friday, October 23, 2009

cerita dating blogger siang tadi

Saya nak cerita sikit jek dulu, saya bukan berjimba-jimba berdua dengan jua di ikea tadi. Lana and lola also join!. Oh husband lana and lola daughter si sophia comel pun ade!.

Ape yang we all buat? hehhehehe..... nanti saya cerita di next entry cos saya nak layan nurkasih di tv3.

Daaaa......

6 comments:

Ms Lola said...

i pun nak layan. tp anak i conquer tv!!! :(

Cik Cookie said...

ok kita pakat tggu.

Lan0stZz said...

glad i joined u all tadi :) tapi sayang lah x sempat shopping sesame :(

yaya said...

Lola:
wahhhh... sophia kasihan lah ibumu.... tukarla 103 utk mama sophia...

cikcookie:
hahahha, tunggu sat no, tak tau bila nak hapdet...

lana:
hahahha.... maybe next time for 1 whole day!

Fid said...

wah wah
korang ni kan memang tau! buat i jeles! dah la takleh join apa2 dating..dah tu nur kasih pun takleh tgk

gee ryder said...

hebat tul penangan nur kasih